Hur man tar bort tjära, fett eller gummi från en Chrome stötfångare

Mest veteranbilar, oavsett om de är amerikanska, europeiska eller japanska, har krom stötfångare. Chrome stötfångare ser vackra när de är nypolerad, men på grund av var de befinner sig på bilen, kan de täckas med allsköns skräp, från fett och smuts till buggar, tjära och även däck gummi. Borttagning även ihållande däck gummi och tjära och återvänder Chrome stötfångare till sin forna glans är möjligt med rätt strategi. Saker du behöver
Soap
Vatten
ren, luddfri trasor
Chrome renare
Plastskrapa
Liten borste
vit vinäger eller alkohol
krompolish
Visa fler instruktioner
1

Rengör stötfångaren noggrant med en mild tvål och vatten. Använd inte slipande rengöringsmedel, eftersom detta kan repa ytan. Torka stötfångaren med en ren torr trasa, vilket kommer att ge dig en bättre uppfattning om de områden på stötfångaren du måste rengöra.
2

Torka krom och rostfritt stål rengöringsmedel som De-Solv-It på tjära och gummi på stötfångaren. Låt dammsugaren suga i ett par minuter.
3

försiktigt skrapa tjäran med en mjuk plast färg spridare eller liknande plast skrapa. Använd inte en metall skrapa, eftersom detta kan repa krom.
4

Spraya krom renare på igen, och skrubba området med en liten borste (t.ex. en tandborste). Använd inte en stålborste. Upprepa tills du har tagit bort gummit och väg tjära.
5

Torka en liten mängd vit vinäger eller alkohol på stötfångaren med en ren trasa för att ta bort mer envisa fläckar. Torka noggrant med en ren torr trasa.
6

Polera stötfångaren med en krompolish till fullo återställa glans. Applicera lacket, sedan noggrant polera stötfångaren med en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121282.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.