Zymol HD Cleanse

Bilens lager vax skyddar lacken. När du rengör den, vattnet pärlor upp och rullar precis utanför. Om din bil blir riktigt smutsiga och har inte vaxat på ett tag, men du vill att strippa vaxet tillbaka ner till färgen och börja om. Ett bra sätt att göra detta är genom att använda Zymol HD rengöra. Vad är Cleanse Zymol HD?

Zymol HD Cleanse är bara en del av den Zymol bilvård systemet, och det är tänkt att användas tillsammans med andra vård Zymöl bilprodukter. Det är utmärkt att avlägsna väg tjära, mineralfyndigheter från regnvatten, oxiderade färg och även lätta repor från ytan på din bil. Även om det är en mild, helt naturlig produkt, är det starkt nog att det kan ta bort bilens vax.
Hur använder jag det?

Bestämma du vill sätta ett nytt lager vax på din bil är ett stort steg, och inte något som du bör ta lätt på. Se till att avsätta ett stort block av tid - helst en hel dag - som att gå igenom hela processen. På så sätt kommer du att ha gott om tid att få allt gjort till din belåtenhet, utan känsla rusade.

Zymol rekommenderar att du först använda en av sina basprodukter biltvätt, följt av en grundlig torkning, före tillämpa HD-Cleanse. På så sätt får du alla de stora, enkla saker utanför bilen först innan du börjar ta itu med svårare saker --- liksom bilens gamla, matt päls av vax.

Ansök HD Cleanse till en frottéhandduk eller någon av de speciella HD kuddar Cleanse applikator som Zymol säljer. Se vad du använder är 100 procent bomull för att undvika att sätta minut repor i din färg när den är exponerad. Zymol rekommenderar att du använder en svepande sida till sida rörelse över delar av bilen som spänner ca 3 till 4 meter vid tillämpningen HD rengöra. Zymol också varnar för att du inte ska använda en cirkelrörelse för att tillämpa den.

När du har tillämpat det, börja gnugga in det i ytan på din bil med tillräckligt tryck att du känner att det börjar kännas lite klibbig. När hela bilen har nått denna punkt, använd en ren 100 handduk procent bomull till mycket lätt polera HD Cleanse bort ytan på din bil. Detta kommer att visa dig vad din färg egentligen ser ut under alla gamla vax. Kör dina knogar över ytan - inte använda dina fingertoppar, som du lämnar oljor och fingeravtryck - och känn hur mjuk den är. Du vet att du har fått ner till själva färgen när du hör det gnisslar under din handduk som du gnuggar.

Nu bilen är redo för ett nytt lager vax. Zymol rekommenderar att du avslutar denna process bilvård genom att applicera rätt vax för bilens lack inom 24 timmar HD Rengöring din bil. Företaget avråder också köra någonstans tills processen är klar, så att ingenting skadar bilens oskyddad färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121106.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.