Hur Touch Up Plast Mätare på insidan av en bil

På grund av exponering för öppna fönster , vägsmuts och oavsiktliga utsläpp , bilinredningar blir smutsiga . Plasten instrumentbrädamätinstrument och rattar är inte immuna mot smuts uppbyggd och kräver en touch - up då och då för att återställa sin lyster . Ta några minuter att polera och polera upp instrumentbrädan och plast mätare i din bil . Förutom att bilen ser bättre ut , kommer de ringer blir lättare att läsa , vilket bidrar en säkerhetsnivå till din körning . Saker du behöver
Pappershanddukar
icke - slipande rengöringsmedel
plastlins renare
vinylrengöring
Visa fler instruktioner
1

Squirt del av den icke - slipande rengöringsmedel på en vikt pappershandduk och torka mätarna i en cirkelrörelse för att avlägsna eventuella rester eller grus . Torka bort överflödigt rengöringsmedel .
2

Använd kanten på en pappershandduk för att " tandtråd " runt instrumentpanelen och mätarna för att avlägsna eventuell ansamling av hård - till - få - till sprickor .

3

Spray mätarna med lins renare och torka av mätarna för att göra dem glänsa och återställa sikten för spårvidden panelerna .
4

Spray en vinylrengöringsmedel , t.ex. som Armor All , på instrumentpanelen och mätarna och torka bort överflödigt att lägga en skyddande beläggning för spårvidden omslag och Dashboard .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121916.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.