Hur man tvättar bilen Fälgar och Däck

Tror du verkligen älskar din bil? Om svaret är ja, så läs dessa tips för att tvätta bilen fälgar och däck - de kommer att lämna din bil titta och känna nya. När någon tittar på en bil, fälgar och däck är en av de första platserna ögon gå mot. Om du är redo att handla med eller sälja din bil, se till att följa dessa instruktioner för att hjälpa din andrahandsvärde. Saker du behöver
Diskmaskin Brush
Bucket
Car Wash Liquid Tandborste Soap
(mjuk borst) katalog Tygblöjor
Tire shine svamp
Visa fler instruktioner

1

Du kommer att tvätta dina fälgar och däck en i taget, så här kommer att upprepas fyra gånger. Först fylla din hink med varmt vatten och tillsätt flytande tvål. Vanligtvis två kapsyler av tvål är allt som behövs för en hink.
2

Nästa, spraya din fälg och däck noggrant med vattenslangen för att avlägsna all smuts. Nu, doppa din diskmaskin penseln i tvål och skrubba utsidan av däck och fälg.
3

Pat torka fälgen och utsidan av däcket med en av dina tygblöjor, du bör ha en blöja per hjul. Nu gäller däcket glans till däcket bara, borde detta göra ditt hjul verkar "super black". Jag föredrar en svamp däck glans i motsats till spray eftersom det är renare.
4

nu torka fälgen med blöjan, att noggrant uppmärksamma bort något material däck glans som har fått på fälgen. Detta kommer också att ta bort överflödigt smuts på fälgen som inte har rensat eller sprutas ut.
5

Slutligen, doppa en tandborste i varmt tvålvatten och använda den för att få i de sprickor där dina fingrar inte får plats på fälgen. Se till att det är en gammal tandborste, så att borsten kommer att vara mycket mjuk och flexibel. Slutligen, torka fälgen torrt igen med din blöja.
6

Njut av utseendet på din showroom fälgar och hjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120946.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.