Hur miljöbilar

med miljöbilar tar mer än bara att köra bilen genom en automatisk biltvätt. Denna metod rengör endast utsidan av bilarna. Detta kan liknas vid att bara tvätta sitt ansikte, medan resten av kroppen smutsiga och illaluktande. Att ha en ren bil kräver en fullständig invändig rengöring inklusive avlägsna golvmattor och dammsuga golvet under dem. Golvmattor som är bortom rengöring kan behöva bytas ut. Saker du behöver
Vacuum
Fuktiga och torra trasor
Fönster tvättfluid
Brush
Nya golvmattor (tillval) katalog Heavy svamp
Visa fler instruktioner
Rengöra insidan av Bilar Till Salu 1

Samla allt skräp som sitter ovanpå eller under sätena. Detta inkluderar tomma läskburkar, snabba matrester och annat som luktar upp en bil. Lyft och ta bort golvmattorna och skaka dem utanför bilen för att avlägsna lös smuts. Använd en slang och tvätta dem och låt torka ute. Dammsug ytan under Mats
2

Ta ut och töm främre askkoppen. Torka av insidan med en fuktig trasa och byt. Gör samma sak för de askkoppar i ryggen (om någon). Tvätta instrumentpanelen framför och under bakrutan ledge och torka till en shine. Använda ett milt fönsterputs, tvätta insidan av bakrutan och front och sidorutor.
3

Dammsug klädseln på fram-och baksätet. Spray fläckar med interiör-rengöringsmedel och gnugga med en torr trasa tills fläckar tas bort eller ser bättre ut. Torka av armstöden och området nedanför fönstren.
4

Sätt tillbaka alla golvmattor som du tog bort. Om de ser slitna och slits, ersätta dem med en ny uppsättning av mattor. Kontrollera hela insidan av bilen för att se om du missat rengöring något. När du är övertygad om att bilens interiör är ren, spraya den med en ny bil doft för att ge det en ny, out-of-the-återförsäljare-ren doft.
Rengöra utsidan av bilen
5

Se till att du spolar tvätta bilen (på ett tillåtet vatten-användning dag) framför ditt hus eller i en gör-det-själv tvätta plats. Rengör vindrutan genom att strö lite bakpulver på smutsig vindruta och skrubba den med en våt svamp. Dra ut genom fönstret brickor och torka dem samtidigt med samma svamp.
6

ge bilen en tung spray av vatten från topp till botten. Använd hinken och fyll med rent vatten, tillsätta ca en kapsyl enligt något av de miljövänliga nedbrytbara diskmedel på marknaden. Tvätta bilen genom att börja upptill och arbeta nedåt mot hjulen. En bil som nyligen har vaxade kommer vulsten upp när den sprayas med vatten och behöver inte vaxas igen. Overwaxing kan vara lika dålig som inte vaxning.
7

Använd en stor gummi svamp doppad i en hink med såpvatten och tvätta upp bilen med en cirkelrörelse. Om du har problem att nå toppen av bilen, står på en liten stepstool. Tvätta en sida i taget tills hela toppen av bilen har varit försiktigt rensat och är tvål.
8

Flytta ned till ena sidan av bilen vid en tidpunkt, tvålar och skura fönster, dörrar , under dörren och de främre och bakre däcken. Se till att du rengör båda strålkastarna, sido-och bakrutor och bakluckan på bilen. Vid denna tid hela bilen ska vara tvål, skrubbas och våt.
9

Starta vid taket av bilen och ge den en bra spolning att bli av med alla skummet, smuts och sot. Följ upp med en ren handduk trasa för att torka av bilen ytan. Detta kan vara en två-handduk jobb, eftersom du även behöver torka och torka den främre grillen och strålkastarna. Använd en ren sämskskinn på den torra bilen i en back-och-tillbaka cirkelrörelse att skina bilen tills du kan se ditt ansikte i den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121020.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.