Hur man vaxa bilen ordentligt

Medan de flesta människor regelbundet tvätta bilen, tenderar vaxning att vara mindre av en vana. Regelbunden vaxning av bilen kan hjälpa till att bibehålla dess andrahandsvärde och hålla färgen ser fräsch och ny. Vax lägger en klarlack ovanpå lack som kan bidra till att avlägsna repor och fylla i eventuella mikroskopiska luckor färgen kan ha. Ett bra vax jobb kräver inte att behovet av en professionell detaljer företaget och kan göras i ditt garage. Saker du behöver
Garage eller carport
Wax
Liten mjuk svamp
luddfri trasa
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen under ett skuggat område, såsom en carport eller i ett garage. Vaxet bör inte vara i direkt solljus tills den torkar, eller du kan få en ojämn yta.
2

Placera en liten mängd av vaxet på svampen. Om du använder flytande vax, se till att skaka flaskan innan du lägger något på svampen. Addera 3

Placera svampen på bilen och gnugga den över en sektion i taget (en 2 fot av 2 fotdelen är oftast bäst). Håll gnugga tills vaxet börjar dis.
4

Börja polering bilen när vaxet har hazed (blir ogenomskinlig). Placera luddfri trasa på hazed vax och polera det till en shine med små cirkulära rörelser.
5

Upprepa detta för resten av bilen, vaxning och polering i sektioner tills bilen har en trevligt även skina.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121277.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.