Hur du installerar ett hem Auto Spray Booth

Konfigurera ett hem Auto sprutbox är ett utmärkt sätt att spara pengar samtidigt som kontrollen av målningen processen. Kompletta måla jobb kan kosta mer än $ 1000 på många auto butiker, så även en måttlig investering i ett hem sprutbox kommer att löna sig snabbt. Dessutom, med hjälp av vanliga material, kan du bygga en sprutbox som kan demonteras och återanvändas många gånger. Sprutboxar kan byggas i en befintlig struktur, t.ex. ett garage eller lada, eller de kan byggas utomhus om mer utrymme behövs. Saker du behöver
Längder på 1-tums PVC rör
1-tums PVC lederna
Brukskniv
Silvertejp
Boxfläkten
bomull lakan
plast droppe dukar
Visa fler instruktioner
Layout och förberedelse
1

Mät din bil eller lastbil och besluta om en storlek för din sprutbox. För de flesta bilar, kommer en 15-fot med 10-fots utrymme vara tillräckligt. Åtta meter höjd bör också vara tillräckligt. Storleken på en sprutbox kan lätt modifieras genom att använda längre bitar av PVC rör och mer plastdraperier. Skär 1-tums PVC rör med mattkniv
2

. För en 15x10x8 monter, skär sex 8-fots längder för att fungera som stolpar, fyra 7,5-meters längder för längden på toppen, och tre 10-fots längder att köra horisontellt över toppen.
3

Samla fyra 1-tums PVC trevägs hörnfogar, och två fyrvägs anslutande lederna. Se till att de skurna kanterna av din PVC rörsystem passar perfekt i lederna. Addera Assembly
4

Konstruera ramen genom att fästa PVC rör på lederna. Det kommer att finnas tre åtta-fots stolparna längs varje sida, och tre 10-fots hängslen över toppen av ramen. De 7,5-meters längder kommer att användas i par för längden av ramen.
5

För en större monter, använda ytterligare tvärsträvor och stolpar. Om någon av PVC lederna är lösa, stärka dem med silvertejp.
6

Skär plast drop dukar till storlek och drapera dem över montern. Anbringa dem i ramen med silvertejp. Lämna plasten på ena änden av montern lös så att den kan rullas tillbaka för att fungera som en dörr.
7

I ett hörn av montern, klippa ut en del av plastfolien något mindre än rutan fan. Sätt fläkten så att det kommer att blåsa utåt och försegla kanterna med silvertejp.
8

På motsatta väggen från fläkten installation, skär ett hål i en liknande storlek. Mät och kapa en del av bomull lakan som är precis större än hålet och tejpa arket på plats över hålet. Detta kommer att fungera som ett luftfilter när arket dämpas precis innan du använder montern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121162.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.