Hur ta bort mögel från Car Vinyl

Vinyl klädsel är populärt i bilar på grund av sin hållbarhet och enkel rengöring . Torka upp spill tar bara några minuter , medan trasa platser kräver ofta schamponering . Problem uppstår när fukt kombineras med värme , vilket ger en perfekt miljö för mögeltillväxt på vinyl . Det enda sättet att helt ta bort unken lukt är att döda mögelsporer . Någon annan metod kommer helt enkelt maskera lukter , lämna det verkliga problemet bakom . I de flesta fall är en dags arbete är allt som krävs för att ta bort mögel från bil vinyl . Saker du behöver
Skyddsglasögon
Handskar
Ammoniak
Sponge
Flytande tvättmedel
Rags
Visa fler instruktioner
1

Blanda fyra koppar vatten med en kopp av ammoniak. Med hjälp av en svamp , torka av blandningen på en liten, osynlig del av vinyl för att testa för färgbeständighet .
2

Skrubba alla områden av mögel med ammoniak och vatten blandning . Skölj med rent vatten och låt klädsel torka i två till tre timmar .
3

Blanda en tesked flytande tvättmedel med en liter vatten . Torka alla vinylklädsel med tvålvatten . Skölj med rent vatten och slipa med torra trasor . Detta kommer att minska lukten av ammoniak och jämnt rengöra klädseln. Låt två eller tre timmar för vinyl för att torka .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121371.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.