Automotive Detailing Verktyg

De flesta ägare vill att deras fordon att se sitt bästa, och ett av sätten att uppnå detta handlar fordonsindustrin detaljer. Detta innebär minutiöst rengöra och föryngra insidan och utsidan av ett fordon till en hög standard, med målet att återvända sitt utseende så nära som möjligt till showroom kvalitet. Invändig rengöring verktyg

Interiören i en bil innehåller en mängd olika ytor och material, och effektiv rengöring av dessa kräver några olika verktyg. Ett litet undertryck avlägsnar smuts från golvet och säten, medan en självhäftande ludd rulle kan mer effektivt ta bort instängd hår och smuts. En ångtvätt kan användas på mattor och tyg. En rad olika verktyg kan plocka upp damm från instrumentpaneler och andra hårda ytor, inklusive beskriver penslar, dukar och handskar. Liten svamp applikatorer kan hjälpa vid rengöring med vinyl, plast eller läder renare, medan en lukt fogger kan hjälpa till att befria det inre av oönskade lukter.
Kaross städredskap

Du kan använda enkla verktyg såsom vatten hinkar, tvätta vantar, svampar och tvätta handdukar att tvätta utsidan av en bil - även för effektivare smuts och lera borttagning, kan en högtryckstvätt ge ytterligare effekt. Bort överflödigt tvättvatten Följande kan stoppa bildandet av vattenfläckar (med torkning verktyg som inkluderar dukar, mjukt material och luftugnar). Verktyg för tillämpningen av vax och tätningsmedel inkluderar kuddar (placera dessa i en pad hållare kan ge säkrare hantering).
Fönster städredskap

Ränder och vatten varumärken visar vanligtvis upp tydligare på windows, användning av särskilda verktyg fönsterputsning kan hjälpa till att undvika dessa. Dessa inkluderar luddfria, microfiber dukar, samt verktyg med triangelformade huvuden för rengöring till kanten av en vindruta och sidorutor.
Däck städredskap
< p> Hjulen på många fordon kan ha intrikata mönster, med några verktyg som finns specifikt för rengöring dessa. Manuella och elektriska hjulborstar kommer i former som effektivt kan komma in hjulet luckor och urtag för att rengöra mer noggrant. Mindre tappmuttem borstar har en storlek så att de kan komma djupt in lug nut hål, och dessa inkluderar både manuella verktyg och de för montering på en borr. Profilerade borstar och rondeller, formade till kurvan i ett däck kan också hjälpa till vid rengöring och applicera förbandet fordonsdäck.
Buffertar och Polermaskiner

En mängd eldrivna maskin buffertar och polermaskiner kan hjälpa till att producera en professionell finish för påbyggnad av en bil. Dessa finns i olika stilar (t.ex. roterande, oscillerande och dual-action modeller) för att effektivt polera och polera lacken. Detta kan hjälpa till att få upp glans, och även träna små repor och ojämnheter. Avtagbara kuddar monterade på maskinen kan användas för att applicera vax, polish och tätningsmedel produkter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121951.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.