Gör-det-själv Truck bokstäver med Paint

Lastbil bokstäver kan göras antingen med färg eller vinyl. Paint är en äldre metod och användes innan de nyare lim och utvecklades. Idag är vinyl ett populärt alternativ, använda etiketter som kan skrivas ut, skalas av och fäst vid ytan av fordonen. Paint är dock en mer permanent alternativ som kan användas för lättare i kombination med både bokstäver och mönster. Prep arbete för din lastbil bokstäver

När man målar bokstäver på din bil, är det viktigt att välja rätt typ av färg. Du kommer att vilja välja en lackfärg som är speciellt utformad för arbete utomhus. Det bör vara vädret och slitstarka, och du kommer förmodligen att behöva måla det på dig själv, så var beredd att köpa mindre penslar om du väljer en nonspray version. Var noga med att kontrollera fordonsindustrin butiker först, eftersom de kommer att bära emalj bättre anpassade till din lastbil yta. Genom att tvätta bilen mycket väl och torka det så inget damm eller vatten på ytan

Start. Fordon färger är utformade för att vara smart, glänsande och skyddande, vilket inte gör ett bra underlag för målning. Var noga med att plocka upp en gnugga förening avsedd att prep område i lastbilen du vill måla. Detta kommer att ta bort den yttre beläggningen och rugga upp lacken så att de nya färgskiktet obligationer väl.
Olika sätt att måla Bokstäver

Du kan välja att antingen måla bokstäverna för hand, eller att använda en stencil för att rama in olika stilar av bokstäver. Om du använder schabloner, kan du beställa dina egna stenciler för egna ord och bokstäver. Webbplatser som StencilEase.com låter dig anpassa och beställa dina egna stenciler, eller så kan du gå till en lokal dekal butik och leta efter vilka brev stenciler finns tillgängliga.

För att skapa en smidig, fullt skikt med din lackfärg, kan du behöva lägga en silikon förening till färgen för att matcha silikon som finns i normal auto färg. Detta gör att färgen låg tät mot lastbilen ytan utan kladd. Sök efter denna silikon tillsats i auto färg och dekal butiker bredvid lackfärg. När du är klar målning, vara säker på att vänta minst en dag för att det ska torka helt innan du polera och vaxa den.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121444.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.