Hur Cleanse & Polish

Ordentlig rengöring och polering av din bil kräver flera steg som inte är normalt fattas av fordonets ägare under en helg rengöring. Detta är viktigt när man försöker sälja ett fordon, så att det ser så bra som det bara går, utan också gör bilen ser så mycket bättre för de resor du gör runt staden. Inte bara rensning en polering hålla din bil ser sitt allra bästa, men det bidrar också till att livslängden på din bil genom att förhindra rost och solskador. Saker du behöver
Automotive tvätt tvål
Plastpåse
tvättsvamp
Spray-on kök avfettningsmedel
Trädgårdsslang
Bucket
Clay bar lackrengöringsmedel
Automotive polish
Orbital buffert med skum putsdyna
Automotive vax
Wax applikatorer
Clean, mjuka trasor
Tire glans spray
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen, täcker luftrenaren med en plastpåse, sedan spraya motorrummet med avfettningsmedel. Spraya även fälgar och däck med avfettningsmedel, men undvik att låta den kemiska vila på färgen för länge. Delvis stäng huven och skölj bilen med trädgårdsslangen.
2

Fyll hinken med tvål och vatten, och sedan rengör varje bit av färg på fordonet, inklusive dörrposter.

3

Öppna huven på bilen igen, och skölj motorrummet för att ta bort avfettningsmedel. Efter detta, skölj tvål från resten av fordonet, inklusive hjulen. Torka bilen med en ren, mjuk trasa eller ett sämskskinn.
4

Sök den nedre halvan av fordonet för tjärfläckar och ta bort dessa genom att använda lera bar. De mest troliga ställen att leta är på de nedre dörrpanelerna, bakom däcken och den främre delen av bilen. För att använda lera bar, helt enkelt gnugga bar över uppstoppad på tjära för att ta bort det.
5

Skölj bilen och torka den igen.
6

Ansök polering förening till fordonets färg på en sektion i taget och använda den kretsande buffert för att polera ytan av fordonet. Du vet att färgen har polerats helt när bufferten har tagit bort allt polermedel från färgen.
7

Ansök fordonsindustrin vax till bilens färg, som arbetar i små delar, torka sedan vax bort med en ren trasa. Lyft huven och spraya motorn samt däcken på fordonet med däcket lysa för att slutföra rengöring och polering jobb på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121975.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.