Hur man målar en bilmotor

Bil tuning är inte bara om att uppgradera delar och förbättra prestanda, i själva verket ibland är det bara om estetik. Oavsett om det är att lägga ett bodykit eller en enkel lager färg, ändra bilens utseende ger det en individualitet som många bara inte kan matcha. Vissa människor gillar att ta det ett steg längre och inte bara måla bilen, men dess beståndsdelar samt, inklusive motorn. Måla din motor kan helt förnya sitt utseende, om du vill att det ska matcha bilens färg eller ge det en egen unik färg, för att inte nämna att det är en relativt enkel uppgift. Saker du behöver
hink med varmt vatten
Soap
Sponge
Torr trasa
Målare Trash tejp
Plastpåsar
Motor primer
Engine emalj

Visa fler instruktioner
Måla en motor
1

Blanda lite av tvålen i hinken med varmt vatten.
2

Pop huven och aggressivt skrubba motorn med svampen efter att du har dränkts det i några av såpvatten. Se till att få bort så mycket fett och smuts som du kan.
3

Skölj motorn med sötvatten från en slang, se till att inte spraya några andra komponenter i din motorrummet.
4

Torka motorn noggrant med trasan.
5

Block bort någon del av motorn som du inte vill få någon färg på använda målartejp för små områden och påsar skräp för större områden.
6

Applicera motorn primer till motorn. Detta kommer vanligtvis i en burk, i vilket fall se till att hålla burken ca 10 till 12 inches från motorns yta och spraya jämnt.
7

Applicera motorn emalj, som är färgen. Detta kommer vanligtvis i en burk också, så följer en liknande procedur som när du ansökte grundfärgen. Du kommer vanligtvis vill ansöka om tre skikt.
8

Håll huven öppen och låta färgen lufttorka i några timmar tills den är torr vid beröring.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121352.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.