Hur man målar en Trailer

När det gäller att uppdatera utseendet på en släpvagn, en tvätt och ny färg kan vara nödvändiga inslag. Det tar inte en lång lista med förnödenheter för att måla en trailer, men beroende på släpets storlek, kan en hel dag att behövas för att slutföra processen i sin helhet. När målningen jobbet är klart, se till att låta alla färgskikt torka innan du försöker ladda släpet eller bogsera den bakom ett fordon. Saker du behöver
Course grit sandpapper
Kemisk metall strippa
Rust killer kemiska
Stålborste
Slang
Biltvätt tvål
Sponge
Automotive färg för metall ytor
Fasadfärg
Pensel
trasa
Visa fler instruktioner
Prepping Trailer
1

Använd en kurs papper korn sand sand en trä trailer. Detta kommer att ta bort flisas färg och annat skräp som kommer att hindra en smidig lager färg.

Använd en strippa kemisk metall för att ta bort färg från en trailer gjord av metall. Metal stripper lösningar kommer i flytande form eller gelform, och deras tillämpning tekniker varierar beroende på märke, så se till att läsa deras etikett instruktionerna noggrant.
2

För en trä trailer, upprepa slipprocess med en färsk bit sandpapper tills släpet ytan är slät och redo att tvättas.

För en metall trailer, följ metall strippa med en rost-dödande kemiskt för att undvika rost från att bygga upp på vagnens yta.

3

För en trä trailer, använda vattenslang, svamp och tvål för att tvätta vagnen i syfte att eliminera eventuella grus som kan orsaka den nya färgen att chip eller flagna.
< p> För en metall släpvagn, använd stålborste för att se till att alla partiklar av gammal färg har tagits bort före tvätt.
4

Vänta trailern att torka.

Måla Trailer
5

Sätt ett drop-trasa under arbetsytan, så att gatan eller uppfarten inte färgas. Använda pensel
6

, färg släpvagnen med ett skikt av färg grundfärg. Om det behövs, applicera två skikt. Se till att använda rätt yta måla för typ av släpvagn målas.
7

Låt alla lager av primer torka.
8

fördela jämnt fordonsindustrin eller utomhusfärg med borsten på trailern i ett tunt skikt.
9

Lägg ett lager färg och låt torka. Fler rockar kan gradvis tillsättas tills önskad färg uppnås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121553.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.