Hur Buff billack med att gnugga Compound

Är din billack ser bleka, platt och tråkig? Kanske har du helt ny färg på bilen och måste ge den som smidigt utseende eller om du bara vill ta bort år av gammal bilvax. Rubbing är svaret. Även med klarlack klar, kommer du att bli förvånad över vad en bra polering ut med fina förening kommer att lysa upp finishen genom att ta bort den gulnande film och vax som ansamlas på klarlack. Saker du behöver
Fin eller mycket fint snitt fordonsindustrin Rubbing (finns på automatisk leverans eller professionella auto måla butiker utbudet) katalog cirkulär makt buffert med frotté eller specifik gnugga förening täcker för skivan
Clean mjuk handdukar eller trasor
Rent vatten
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1 p Det är bäst att använda i temps över 50 grader och utanför det direkta solljuset. Börja längst i delen av bilen, liksom taket till exempel, och arbeta dig tillbaka till enklare åtkomst områden. Syftet är att när du har slutfört ett område du inte vill ha att luta sig över den för att nå en annan avdelning.
2

Ansök om en tesked av föreningen på buffertdynan och även en tesked på bilen inom en ungefärlig 14-av-14-tums avsnitt. Du kan alltid lägga till mer efterhand när du får känslan av polering.
3 glas

Säkerhet på. Innan du sätter på bufferten på, skjut dynan runt lite på bilen när föreningen. Du vill bara sortera på nivå det ut lite och definiera det område du kommer att putsning. Medan dynan pressas på bilen, vrid bufferten motorn på. Om du slår på bufferten på medan inte på bilen och med förening på det, kommer föreningen spotta överallt, även på dig.
4

Work bufferten med måttligt tryck nedåt i en upp och ned eller sidledes riktning täcker din sista passet med ca 50 procent, arbetar en definierad del av bilen i taget tills föreningen är borta. Du vill inte lägga alltför stor förening på bilen som kan torka upp innan du kan få till det, så arbetar en stor del inte är en bra idé.
5

Undvik att köra buffert över eventuella kanter om du inte är ett proffs och använder en mycket lätt och snabb körning. Det är mycket bättre att göra kanterna för hand så att du inte kör den stora risken för att bränna bort färgen.
6

När ett område är klar, rengör den med rent vatten och torka av den med en ren mjuk handduk som inte kommer att lämna repor på lacken, att avlägsna eventuell kvarvarande förening eller grus och även att identifiera eventuella områden som du kan ha missat. Rengör nästa avsnitt du planerar att arbeta på precis innan applicering av föreningen för att undvika skräp, som kan repa finish, få blandas i friska föreningen.
7

Inspektera hela yta när du är klar för missade fläckar eller områden som kan behöva mer uppmärksamhet, skölj bilen med rent vatten och du är redo att använda din favorit vax. Den gnugga föreningen erbjuder inte något skydd mot elementen som vax gör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120881.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.