Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får man en återbetalning för Gap försäkring när du säljer din bil eller lastbil

Inte alla inser att om du köpt gap försäkring och du säljer din bil innan den betalas ut har du rätt till en partiell återbetalning. Du måste initiera återbetalning. Jag har bara haft ett företag gap försäkring som låter mig veta om jag hade sålt bilen jag hade rätt att få en partiell återbetalning. Instruktioner
1

Du köper gap försäkring när du köper en bil.
2 p Om du säljer /byta bilen innan du har betalat lånet av då du har rätt till ett gap återbäring. Beloppet varierar beroende på den resterande delen av lånet. Skaffa ett uttalande vägmätare utlämnande
3

. När du handlar din bil i på ett återförsäljaravtal som de kommer att ge dig ett uttalande vägmätare utlämnande. Spara denna beskrivning.
4

När den nya långivaren lönar din bil får du ett meddelande från den gamla långivaren visar att det lönat sig. Spara detta pappersarbete.
5

Samla uttalandet vägmätaren avslöjande, pappersarbete visar lånet betalades ut och dina papper som visar köpet av gapet försäkring.
6

Go tillbaka till återförsäljare där du köpte bilen du hade gapet försäkring. Säg att du vill avbeställa din gap försäkring. De kommer att få formen, fyll i och faxa alla dina uppgifter till gapet försäkringsbolaget.
7

Vänta några veckor och sedan få din check på posten! Det är så lätt!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100541.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.