Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Är Gap försäkring på din bil värt det?

Garanterat Auto skydd, även känd som GAP försäkring, kan köpas när en individ finansierar en ny eller begagnad bil i många år. Köpa GAP försäkring kommer att skydda en individ från grund på ett billån om en bil är totalt av ett försäkringsbolag efter en olycka eller stöld. Definition

GAP försäkring hindrar en person från att vara ansvarig för en balans på grund på ett fordon när det förfallna beloppet på en bil lån är större än det belopp som betalas av ett försäkringsbolag efter en bil summeras.

Negativt värde

När en ny eller begagnad bil köps utan handpenning och finansieras under högst tre år, kan en individ ha negativt eget kapital i bilen. Detta betyder att bilen är värd mindre än det belopp som betalas på auto lån.
Krav

När du handlar för ett billån, är det fördelaktigt att fråga om kostnaden för GAP försäkring. Mängden täckning och självrisker varierar från bolag till bolag. Vissa långivare kräver försäkringen betalas i förskott, medan andra kommer att tillåta det belopp som ska betalas genom månatliga avbetalningar. Addera Tip

Ett finansbolag kommer att kräva att personen besitter Bilförsäkringar, men är GAP försäkring krävs inte. Det är upp till konsumenten att fråga om den extra täckning. Dessutom, vissa långivare tillåter en individ att avbryta GAP försäkring när de inte längre har negativt eget kapital.
Bottom Line

GAP försäkring är ett skydd för en bilköpare att hindra en från att ha ett utestående saldo på ett billån om bilen har totalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100590.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.