Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Vilka är nackdelarna med refinansiering ett fordon?

För många amerikaner, som har en bil innebär att behöva ta ut ett billån. Enligt lendingtree.com, så många som 70 procent av människor i USA få sina fordon på detta sätt. I vissa situationer, till exempel om en person kan hitta en mycket bättre ränta, kan det vara fördelaktigt att omförhandla, eller refinansiera, en auto lån. Dock är auto lån refinansiering inte utan nackdelar. Lån Term

Refinansiering sträcker ibland längden på lånet du har. Detta är ibland en fördel, eftersom förlänga lånetiden kan resultera i lägre månatliga betalningar. Men genom att utöka längden på lånet, individer får betala mer i ränta under lånets löptid. Dessutom kan ett längre lån sikt hamna gör det svårare för en person att få en ny bil senare. Till exempel, om en Lånetiden sträcker sig till den punkt där ett fordon börjar få underhåll frågor, kan en person inte ha råd med en ny bil eftersom han fortfarande är skyldig att göra betalningar på det ursprungliga lånet.

Ränta

Även om de flesta människor refinansiera eftersom detta minskar deras ränta, erbjudanden viss refinansiering faktiskt öka mängden ränta på lånet, enligt carsdirect.com. Om lånet längden förlängs, kan långivare ut högre ränta för att kompensera det faktum att de inte kommer att ta in så mycket på lånet per månad. Refinansiering också i huvudsak skapar ett nytt lån, vilket innebär att du startar om och din långivare kan tillämpa alla dina betalningar till ränta i stället för principen balansen om de väljer.
Avgifter

Refinansiering kommer alltid med avgifter. När du avslutar ditt ursprungliga lån för att ta ut din refinansiera lån, kan din ursprungliga långivaren betalt för att betala av ditt lån balans tidigt. Den nya långivaren får ta ut avgifter för att inrätta det nya lånet. Refinansiering vanligtvis gör inte mycket mening om en person kommer att spara mer än kostnaden för dessa avgifter.
Lender alternativ

Enligt carbuyingtips.com, många finansiella institutioner kommer inte att refinansiera ett billån om de är den ursprungliga långivaren. Detta är helt enkelt eftersom långivarna vill upprätthålla åtgärder som är ekonomiskt fördelaktigt för dem. Även om det inte kan vara skadligt för en bilägare ekonomiskt, kan det vara jobbigt att anpassa sig till den nya långivarens politik, särskilt om bilägaren har en lång historia med den ursprungliga långivaren. Att hitta en ny långivare tar också tid, eftersom varje persons ekonomiska historia är annorlunda och att en bilägare inte nödvändigtvis uppfyller refinansiering kriterierna för deras första val av långivare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100611.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.