Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur refinansiera en bil lån och spara pengar

Refinansiering är en av lånet industrin är inte så väl bevarade hemlighet. Tyvärr finns det fortfarande många människor som är omedvetna om refinansiering, samt de fördelar som kommer från det. När du refinansiera en bil lån, har du möjlighet att både sänka din ränta och gör din månatliga betalningar mer hanterbara. Vanligtvis den bästa tiden att refinansiera en bil lån är när din kredit värdering har gått upp eller marknadspriset för auto lån har gått ner (eller båda). Läs vidare för att lära mer om hur du refinansiera en bil lån och spara pengar. Instruktioner
1

forskning för att ta reda på aktuella marknadspriset på auto lån. Om den genomsnittliga räntan på billån är lägre än den ränta du får på ditt nuvarande lån, är du i en bra position för att refinansiera. Å andra sidan, om den genomsnittliga hastigheten är högre än ditt lån, kan du få lite mer av ett problem.
2

Kontrollera din kredit värdering med Equifax, TransUnion och Experian. Om din kredit värdering har gått upp sedan du fick din auto lån, är du i en bra position för att få en lägre ränta. Å andra sidan, om din kredit värdering inte har ändrats eller har blivit värre, eller om du har dålig kredit, du förmodligen inte kommer att kunna få en lägre ränta - även om du kanske kan få lägre månatliga betalningar (vid kostnaden för en högre hastighet). När du refinansiera en bil lån, kommer din långivare basera sin ränta på din kredit värdering.
3

Shoppa runt för bästa räntan. Inte helt enkelt gå med en långivare som kommer bara sänka din månatliga betalningar, såvida du inte är i den position där du kämpar för att göra dina betalningar i sin helhet. En lägre ränta, även sänkt med ett par punkter, kan spara hundratals eller tusentals dollar varje månad. Om ditt intresse går upp eller förblir oförändrad till förmån för en mindre månatlig betalning, inte bara kommer du att betala mer i det långa loppet kommer du att betala ditt lån under en längre tid.
4

Om du väljer att refinansiera en bil lån, se till att du väljer en ansedd långivare och har jämfört prisuppgifter. Också se till att du förstår villkoren för din nya bil lån. Refinansiering ett billån är ett stort ekonomiskt ansvar, så du vill vara säker på att du är förberedd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100545.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.