Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur returnerar jag en bil till Honda återförsäljare?

Skäl till att vilja återvända ett fordon till Honda-återförsäljare kan variera. Om du inte längre råd din bil betalning, är din avkastning anses vara en frivillig återbördande, vilket påverkar din kredit på samma sätt som en ofrivillig återbördande, när din långivare anlitar ett företag för att ta bilen. Å andra sidan, kan din hyra vara löper ut och du vill returnera din Honda till generalagenten. När du tar en bil tillbaka till Honda-återförsäljare, eller någon återförsäljare för den delen, skydda dig från onödiga avgifter. Instruktioner
1

Kontakta banken för att diskutera återgångsalternativ och följ instruktionerna noga. Om du returnerar ett fordon som du inte har råd, se till att du låta banken vet vilken återförsäljare du returnerar den. Om återvänder ett leasingavtal, ta dokument med dig som beskrivs i ditt lease-end pappersarbete, inklusive kvittofunktionen och vägmätare Disclosure Statement, en bilprovning rapport och eventuella kvitton för avslutade fordon reparationer.
2

Ring Honda återförsäljare som du tar bilen till. Fråga om du behöver boka tid. Upptagen Honda återförsäljare kan ha någon som är anställd för att ta hand om pappersarbete involverat med en retur. Om inte, kommer vissa Honda återförsäljare ber dig att sluta med på en veckodag, om en tillgänglig säljare har att behandla din bil.
3

Samla alla föremål som följde med bilen innan den . Om du leasade en bil, måste du slå på båda uppsättningar nycklar och Instruktionsboken. Oavsett om du returnerar en utmätning eller ett leasingavtal, ta inga artiklar ur bilen att den kom med, såsom fabriks golvmattor eller delar interiör - du kan debiteras för ersättning
4.

Rengör din bil om återvänder ett leasingavtal. Om du frivilligt återvänder en bil som du inte har råd, kommer det ingen roll om bilen är ren. Innan ett återtagande fordon säljs vidare igen, fordonet specificeras. Du kommer att se detta som en avgift på dina papper när fordonet har sålts.
5

Ankomst till återförsäljaravtalet vid tiden för din planerade utnämningen. Ta med båda original nycklar med dig. Om du returnerar ett hyresavtal från Honda, ta dina papper och licens så att återförsäljaren företrädare kan fylla i dina uppgifter korrekt för att ge till Honda Financial Services.
6

Be att få bekräftelse pappersarbete klar, även om du är frivilligt att återvända fordonet. Berätta den återförsäljare som du vill ha bevis på körsträcka, datum och returnerade artiklar, eller skriva upp en anteckning själv för återförsäljaren att underteckna. Inkludera fordonets år, märke, modell, registreringsnummer, datum, namn och namnet på den person som du ger nycklarna till.
7

Få en kopia av avkastningen pappersarbete innan de lämnar återförsäljaravtalet . Håll det för din bokföring. Om återvänder ett leasingavtal, ring Honda Financial Services på 800-351-6513 efter att du har vänt i bilen och se till att de har ett register över det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100616.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.