Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man tar över Betalningar på ett billån

Du hittade din drömbil, men ägaren vill att du ska ta över hans betalningar istället för att köpa bilen direkt. Detta är en potentiell röd flagga eftersom det förmodligen innebär att ägaren är skyldig mer än bilen är värd. Om du är fast besluten att köpa bilen, kan du ta över lån betalningar samtidigt undvika ekonomisk katastrof. Instruktioner
1

Schemalägg ett möte med banken eller kredit unionen som utfärdade det ursprungliga lånet. Lånet emittenten skulle kunna skriva om lånet så det är i ditt namn och titeln skickas direkt till dig när fordonets lönat sig. Villkoren för lånet kan ändras beroende på din kredit, som kan eller inte kan vara till din fördel. Skriv inte något pappersarbete förrän du har slutfört steg 2 och 3.
2

Ta bilen till en mekaniker innan du åta sig att ta över betalningarna. Du behöver veta skicket på motor, bromsar och transmission. Om bilen behöver större reparationer, förhandla med ägaren att betala för dem innan du tar över lånet. Addera 3

Beräkna den totala kostnaden du betalar för bilen, efter det att hänsyn tas till de potentiella kostnaderna för reparationer och ränta på lånet. Om det är mer än bilen är värd, leta efter en annan säljare.
4

Skriv ett avtal mellan dig och säljaren om du inte kan skriva om lånet. Var tydlig med vad som förväntas från båda parter. Till exempel avgöra om du skickar betalningar till banken eller till säljaren. Kontrollera att du har skriftligt på att säljaren ifrån sig alla rättigheter till bilen om du standard på betalningar. Har kontraktet attesterad och göra flera kopior för alla inblandade parter, däribland banken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100518.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.