Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur refinansiera en Auto-Loan Rate

När auto-låneräntor drop, kan refinansiering spara pengar på räntebetalningar och sänka din månatliga betalning. Men innan refinansiering ditt billån, hjälper det att ha några tips. Det beror på många finansiella institutioner kommer att förhandla för att behålla din verksamhet och även ge relationen rabatter. Med den extra tid att forska skattesatser och närma din nuvarande långivare kan löna sig. Instruktioner
1

Forskning nuvarande auto-låneräntor. Online företag (se Resurser.) Ger dig möjlighet att jämföra priser från finansiella institutioner över hela landet. Detta kommer att ge dig en snabb resurs för att avgöra om din lokala långivare ger en konkurrenskraftig ränta.
2

Bestäm din tid. Ofta kommer finansiella institutioner erbjuda en bättre ränta på kortare löptider. Till exempel kan ett lån löptid på 48 månader har en ränta 1 till 2 procent lägre än en löptid på 60 eller 72 månader.
3

Be om relationen rabatter. Till exempel, om du har en inteckning, lönekonto och billån med en långivare, får långivaren ge en rabatt på auto lån refinansiera. Denna rabatt kan variera från 0,25 procent till 0,5 procent.
4

Jämför refinansiera avgifter. Små avgifter lägga upp snabbt. Se upp för ansökningsavgifter och avgifter bearbetning. Om din långivare tar ut dessa avgifter, fråga om avstående dessa poster, speciellt om du har varit en trogen kund
5

Förhandla din auto-låneräntan.. Finansiella institutioner vet att det är dyrare att skaffa nya kunder kontra att behålla nuvarande kunder. Om du hittar ett bättre auto-låneräntan, prata med din långivare. Ofta kommer de att göra en "ränta match" för att behålla ditt företag. I de flesta fall måste du prata med den finansiella institutionen chef, som har mer flexibilitet för att förhandla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100542.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.