Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Kan du finansierar moms när du köper en ny bil?

I de flesta fall kan moms finansieras när man köper en ny bil. Detta är användbart för kunder som funderar på att sätta något ned vid leveransen av ett fordon. Betydelse

Som Nevada Federal Credit Union uppger på sin hemsida, finansiering moms när man köper en ny bil gör att köpare att sätta lite eller inga pengar ner. Detta kan vara användbart om pengar du annars skulle använda för en handpenning är i bankcertifikat eller andra investeringar som inte är omedelbart tillgängliga.
Överväganden
p Om ett nej -ränta lån är tillgängliga, finansiera omsättningsskatt är en smart idé. Du kan placera den omsättningsskatt pengar i måttliga-eller högavkastande investeringar samtidigt betalar ingen ränta på ditt lån.
Expert Insight

hålla dina pengar i banken och finansierar den omsättningsskatt är ett bra val, så länge du har råd med de högre månatliga betalningar. Använd en kalkylator som den på bloomberg.com (se Resurser nedan) att närma avkastningen på att investera din försäljning skatt och besparingar räntor.
Fördelar

Finansiering moms kan hjälpa dig att få en ny bil tidigare, utan att behöva spara en stor handpenning.
Varning
p Om du är finansiering negativt eget kapital eller har en dålig kredit historia, du kanske inte kan finansiera moms. En faktor som används för att godkänna ett lån är det "förskott" eller den andel av beloppet som finansierats till säkerhetens värde. Som University of Illinois Anställda Credit Union uppger på sin hemsida, är 125 procent av rekommenderat pris av ett fordon ett gemensamt högsta belopp som skall finansieras. Om det totala beloppet finansieras. inklusive moms, exceeds125 procent av MSRP, ned pengar måste användas för att flytta det belopp som finansieras inom detta intervall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100592.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.