Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Secured Vs. Oprioriterade billån

Det finns ett antal skillnader mellan en och utan säkerhet billån. Om lånet är utan säkerhet som innebär att det inte finns någon säkerhet. Bilen inte används för att erhålla lånet. När du har en säker bil lån finns ställda säkerheter som säkerhet för lånet, oftast är detta den bil du har köpt. Om ett lån går in standard en långivare kommer att titta på olika metoder för samlingar för båda typerna av lån. De villkor och avtal kan också variera för säkra och osäkra lån. Skuldebrev

Ett säkrat lån transaktion kommer att redogöra specifikt vilken typ av bil som används för säkerheter. Skuldebrevet skall förteckningen skall fabrikat, år, chassinumret och färg på bilen. Anteckningen kommer också att förklara alla de åtgärder en långivare kan genomföra om billån inte betalas i tid. Om åtgärder vidtas kommer det också förklara alla de avgifter långivaren kommer att bedöma att ditt konto i händelse av en standard. Addera Återtagande

När du har en säker auto lån långivaren kan återta bilen om du halkar efter på dina betalningar. När utmätning har skett, kommer långivaren sälja bilen på auktion till högstbjudande. Om en brist balans förblir du kan vara ansvarig för det, beroende på vilken stat man bor i. Långivaren kan bedriva samling aktiviteter i de fall där en balans som är skyldig.
Credit Report

En bil återbördande kan vara mycket skadligt för din kredit-fil. Denna information kvar på din kredit rapport för sju år. Det kommer att bli svårt att få godkänt för andra kreditinstitut produkter i framtiden. En borgenär som beslutar att godkänna dig för kredit debiterar den högsta räntan och det kan finnas vissa inblandade avgifter. Ju längre ett återtagande kvar på din kredit-fil på mindre skadligt det är att din kredit.
Lån utan säkerhet

Du kan köpa en bil med hjälp av ett kreditkort om din kreditgränsen är tillräckligt stor. Ett annat sätt att köpa ett lån är med en signatur eller personligt lån. När du köper en bil med en signatur lån du kommer förmodligen att kunna köpa en begagnad bil men inte en ny bil på grund av beloppets storlek. Ett personligt lån är godkänd baserat på din egen kreditvärdighet. Båda lån utan säkerhet.
Dom

När ett lån utan säkerhet går in i standard finns det ingen bil att återta eftersom det inte var pantsatta som säkerhet. Långivaren kan ha att vidta rättsliga åtgärder och få en dom. När en dom förvärvas långivaren har flera alternativ till sitt förfogande. De kunde få en bankavgift, vilket fryser alla pengar på ett checkkonto eller en del av det. Banken är då skyldig att frigöra frysta tillgångar till långivaren som betalning för lånet. Långivaren kan också begära en lön kvarstad, vilket tar en del av gäldenärens lön kontrollera varje löneperiod. Vanligtvis beloppet är 25 procent av avyttringen inkomsten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100550.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.