Vad krävs på en förklaring för en Auto Lease lån?

Uttalandet för en auto leasing lån är en typ av kredit ansökan till långivare från vem du funderar på leasing. Ett leasingavtal är en transaktion där du betalar för användningen av ett fordon under en viss tid, baserat på ett fast antal miles per år. I huvudsak är det fordon som säljs till leasingbolaget, som sedan debiterar dig en månatlig avgift motsvarande månatlig fordon avskrivningar plus finansiella avgifter. Även en automatisk hyresavtalet kan ge dig en lägre ersättning än finansiering, kraven för godkännande av krediter är strängare. Typer

De typer av uppgifter som krävs på ett leasingavtal tillämpning varierar från personlig information till information om din arbetsgivare. Var beredd att ge all din personliga information, förutom att ditt körkort och socialförsäkringsnummer. Du kan också krävas för att styrka identiteten, t.ex. en faktura eller kopieras Social Security-kort, för att förhindra bedrägliga kreditansökningar i ditt namn. Du kommer också att krävas för att ge information om din arbetsgivare, inklusive ditt namn och månatliga bruttolön.
Fördelar

Den information som krävs om hyresavtalet programmet ser du är kvalificerad att anta hyresavtalet. Kreditbeslut fattas baserat på din inkomst, betalningsanmärkningar och fordonet du funderar. Finansbolaget får införa begränsningar för hur mycket du kan finansiera på grund av kredit brister eller din inkomst.
Överväganden

bara fylla i ansökan hyresavtalet kredit om du tror bilen passar dina behov och du är beredd att äga den. Även flera låneansökningar som gjorts i en kort tid för samma ändamål inte kommer att påverka din kredit, kan processen att fylla i ansökan och skicka den till långivaren ta upp till en timme, beroende på återförsäljare.


Missuppfattningar

Några bulor i din personliga kredit historia kommer inte diskvalificera dig från att få ett hyreskontrakt. Leasingföretag kommer att överväga mer än din kredit värdering när de fattar beslut. Vissa leasingföretag har första gången köpare program eller liknande program inriktade på nya högskoleexamen.
Varning

Undvik hyra en begagnad bil, även den om den erbjuds som en sista utväg genom generalagenten. Som en begagnad bil leasing kommer sannolikt sträcker sig bortom fabriksgaranti, kan du personligen ansvarig för att betala för fordon reparationer. Om din kredit historia håller dig från att hyra en bil, finansiering av en begagnad bil är ett bättre val, eftersom du kommer att ha eget kapital i fordonet vid slutet av perioden. Lära din kredit värdering och granska din kredit rapport för fel innan du besöker generalagenten kan hålla dig från svårigheter slutföra transaktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94735.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.