Bilförsäkringar Fakta i delstaten Illinois

Bil försäkring etablerar ekonomiskt ansvar i händelse av en bilolycka. Varje stat har sina egna lagar om bilförsäkring såsom lägsta täckning gränser, typer av erforderlig täckning och påföljder för underlåtenhet att genomföra det. Staten Illinois kräver drivrutiner för att upprätthålla tre typer av ansvarsförsäkring. När en förare signerar sitt kort fordonsregister, bekräftar han att han kommer att behålla önskad täckning under anmälningstiden. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i ett antal påföljder. Ansvarsförsäkring

När en förare orsakar en bilolycka där han skadar eller dödar andra partier eller orsakar skador på egendom, kommer hans ansvarsförsäkring ta hand om dessa kostnader upp till gränsen för täckning han har valt. Illinois kräver drivrutiner för att upprätthålla ett minimum av $ 20.000 av täckning för skador på en person, $ 40.000 för olyckor med skadan av två eller flera personer och $ 15.000 till täcka eventuella skador på egendom.
Enforcement

obligatorisk försäkring Avdelningen för statssekreteraren väljer slumpmässigt fordon från sin dator och skickar enkäter till förare om försäkringsskydd. Bokstäverna frågar invånarna för deras försäkring information, vilket kontoret kommer då att verifiera. Om kontoret finner förare utan försäkring eller frågeformulären inte returneras, kommer kontoret att upphäva dessa förares registreringsskyltar. Om en polis frågar efter försäkringsbevis och föraren kan inte ge det, kan han möta böter på minst $ 500 plus registreringsskylt fjädring, eller $ 1000 om han har kört med upphängda registreringsskyltar på grund av ett tidigare brott.
Addera Illinois Automobile Insurance Plan

Vissa förare i riskzonen kan finna att försäkringsbolag inte kommer att skriva dem en auto politik frivilligt. Staten började Illinois Plan Automobile Insurance 1940 som hjälper föraren att få en politik från en statligt godkänd transportör. Någon med frågor om detta kan kontakta kontoret Insurance Plan på 888-706-6100.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94296.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.