Skaffa bilförsäkring Efter en politik är Inställd

Det är inte omöjligt att få bilförsäkring efter en policy har avbrutits, men det kan bli kostsamt. Eftersom bilförsäkring krävs i varje stat, kommer du vara i strid med statliga regler om du kör ett registrerat fordon på allmän väg utan försäkring. En inställd försäkring är inte slutet på världen, så länge du tar annullering meddelande allvar och skaffa ersättare täckning innan försäkringen löper ut. Instruktioner
1

skilja mellan en avbeställning och en förfaller i täckning. Det finns en skillnad mellan att ha en inställd policy och en förfaller. En uppsägning är inte nödvändigtvis ett brott mot statens lagar, är en förfaller i täckning. En förfaller innebär att ett registrerat fordon drevs på allmän väg utan försäkring. Om en avbokning policy inte ersätts inom den tilldelade tiden, sedan en täckning förfaller kan förekomma.
2

Åtgärda orsaken till avbokningen, om möjligt. Om er politik avbröts för utebliven betalning, sedan betala det utestående beloppet för skulden för att ha den politik återinföras. Om det avbröts för underwriting orsaker, såsom alltför många rörliga kränkningar eller alltför många olyckor, ta en säker förare klass för att minska risken. Din Bilförsäkringar historia följer dig och blir grunden för emissionsgarantier dina framtida politik Bilförsäkringar.
3

Seek ett nytt företag Bilförsäkringar. Det kan vara svårt att hitta en standard auto försäkringsbolag som är villiga att försäkra din bil. Beroende på orsaken till din tidigare uppsägning, kan du behöva söka täckning från Assigned Risk Pool. Den avsatta risk pool är en samling av försäkringsbolag på uppdrag av staten att tillhandahålla försäkring för svåra att försäkra förare. Besök din statens Department of Insurance att hitta noteringen av tilldelade Företag riskförsäkringar i ditt område.
4

Berätta sanningen på din bilförsäkring ansökan. Som tidigare nämnts, följer din Bilförsäkringar historik dig. Det är lätt för en garant för att avgöra om du tänja på sanningen om din ansökan. Ligga på en försäkring ansökan ger försäkringsbolaget rätt att annullera din täckning. Om försäkringsbolaget hade redan betalat en fordran och senare ogiltigförklarar täckning, måste du ersätta bolaget för utbetalda ersättningar. Ogiltigförklaras täckningen kan potentiellt vara värre än att ha en inställd policy.
5

Räkna med att betala mer för bilförsäkring täckning, särskilt om din politik är garanterad genom den avsatta Risk Pool.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94278.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.