Vad är Full täckning Bilförsäkringar i Florida

I motsats till vad du kanske tror, ​​betyder full täckning Bilförsäkringar i Florida att en försäkringstagare har både personskada skydd (PIP) och sakskada (PD) täckning. Dessa är två grundläggande täckning alternativ krävs enligt Florida lag. Även om de är viktiga att ha, dessa två typer av täckning inte nödvändigtvis att du fullt är skyddad i händelse av en bilolycka. Du kan köpa ytterligare täckning alternativ som ger extra skydd beroende på hur mycket du är villig att spendera. Personskadeprevention Protection (PIP) Täckning

Florida är en av 12 no-fault stater, vilket innebär att en försäkringstagares medicinska räkningar och andra kostnader betalas utan att behöva bevisa den andra föraren som orsakade kraschen . I gengäld kan den skadade föraren stämma inte vid fel drivrutin för smärta och lidande som en följd av kraschen. Eftersom Florida är en no-fault, är PIP också en no-fault försäkring. Det ersättningar 80 procent av din medicinska bill kostnader och 60 procent av förlorad lön. Den mest försäkringsgivaren ersätter är $ 10,000 i PIP täckning. PIP omfattar ansvar, kollision och omfattande täckning.
Property Damage (PD) Täckning

Florida, PD bara skyddar dig om du skadat en annan persons egendom med din bil, men inte skyddar dig från skador till en annan person genom ditt slarv.
Begränsningar till full täckning

Precis som det är viktigt att förstå fördelarna fulla täckning ger, det är också bra att veta vad den inte täcker. Till exempel, om du är skadad i en bilolycka förskyllan av dina egna, så du kan också kräva skadestånd från den person som orsakade olyckan. Du kan få rätt till ytterligare medicinsk och relaterad kostnadsersättning för belopp som inte täcks av din PIP politik. För att vara berättigad måste det vid fel parti har kroppsskada (BI) ansvarsförsäkring.
Oförsäkrade bilist (UM) Täckning

oförsäkrade bilist täckning är en kompletterande täckning alternativ att överväga som ger dig rätt att kräva skadestånd från en olycka som orsakats av den andra föraren, även om den andra föraren inte har kroppsskada (BI) försäkring. BI försäkring försäkrar huvudsak mot försumliga förarens saknas BI försäkring. UM försäkring ger den extra sinnesfrid att du är helt täckt i händelse av en krasch, särskilt i olyckor med oförsäkrade förare. Addera Med Pay Coverage

Med Betala täckning är en annan extra plan. Det täcker resterande 20 procent av medicinska räkningar som PIP inte betalar och gör att du kan spara din PIP täckning för att ersätta dig för förlorad lön. Med Pay täcker kostnaden för dina medicinska räkningar först så att PIP täckning kan användas för att betala för din förlorade lön tills förmåner enligt Med Pay är uttömda. Eftersom UM och Med Pay täckning är kompletterande plan alternativ, de var till den totala kostnaden för din bilförsäkring premie, men kan vara ett litet pris att betala för att se till att du och din familj är helt skyddade.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94289.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.