Att välja en bil garanti

Flera faktorer bör väga på ditt beslut att välja den bästa typ av bil garanti och längd täckning du behöver köpa. Annat än full täckning på en helt ny bil, det finns flera punkter du behöver tänka på. Hur ny eller begagnad är bilen? Finns den med utmärkta eller blygsamma recensioner? Hur mycket körning ska du göra varje dag? Hur länge planerar du att hålla den här bilen? Läs den här snabba och enkla guide för att lära sig om de vanligaste bil garantier du behöver tänka på innan du gör ditt slutgiltiga beslutet. Instruktioner
1

Betrakta ett grundskydd först. Bättre material, teknik och tillverkning har gjort det möjligt att förlänga livslängden på moderna fordon och grundläggande garantier har sträckt därefter. Istället för de traditionella 12 months/12000 miles, kan täckning skyddar dig från två till fyra år. Denna garanti täcker problem som en misslyckad makt fönster, inkluderar tändningslås, generator eller servostyrning och det oftast delar och arbete.
2

Utvärdera en förlängd garanti om du planerar att hålla din bil i mer än tre år. Tillverkare och eftermarknad företag erbjuder denna typ av täckning så att du kan hålla din grundläggande garanti för en längre tid.
3

Tänk drivlinan garantin. Den syftar till att skydda någon del av systemet som hjälper till att ge den drivande kraften till din bil, från motorn ända ner till de drivknutar (CVJ), inbegripet överföring eller slutväxel. Garantin täcker viktiga delar som topplock, motorblock och packningar, ventiler, kolvar och transmissionsdelar. Om du gör en hel del hårt stadskörning med många stopp och gå hela ut din rutt, är detta en bra garanti för att överväga.
4

Tänk rostskyddsgaranti om du bor i kallt klimat område där vägarna sprids med massor av salt eller sand för att bekämpa halka. Denna plan skyddar din bil mot rost som kan "äta" eller göra hål genom den ursprungliga yttre karosseridelar plåt. Det är även möjligt att en tillverkare validerar garantin om ytan rost kommer från tillverkningsfel eller materialfel och täcker varje panel plåt ersatts på grund av en kollision om fabriken delar används. Fråga ditt försäkringsbolag hur garantin ska gälla för just ditt fordon.
5

Titta in säkerhetsbältet täckning om säkerhetsfrågor är en högsta prioritet på din lista eller din familj kommer att konstant användning av fordonet. Täckningen omfattar vanligtvis säkerhetsbälten, krockkuddar, säkerhetsbältesupprullare, bilbälte ankare, järnväg montering och tillhörande säkerhetskomponenter. Vissa tillverkare kan erbjuda denna typ av täckning för längre perioder än den grundläggande täckning. Fråga din bilhandlare eftersom inte alla tillverkare erbjuder denna typ av täckning.
6

Titta in avgasrening täckning om du bor i en stat med stränga avgaskrav, kommer du att göra en hel del stadskörning och du köper en begagnad bil. Det finns två grundläggande typer av avgasrening täckning som krävs enligt lag i USA: Garantin mot utsläpp systemdelar defekter, som kan omfatta katalysator, kallstart insprutare och tändningsfördelare, och garantin om utsläpp prestanda att klara utsläppsminskningar som krävs tester av de lokala regeringarna. Dessutom utsläpp lagar varierar enligt lokala regler och olika för Kalifornien och resten av landet i USA.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94265.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.