Kan en Minor få bilförsäkring?

Varje stat kräver att förarna i alla åldrar bär någon typ av bilförsäkring. Varje stat fastställer en miniminivå för mängden ansvarsförsäkring som föraren måste ha. Bilförsäkring för minderåriga kan vara dyrt eftersom tonåringar är nya drivrutiner och har en högre sannolikhet för bilolyckor. Andra faktorer avgör försäkringspremien inkluderar den typ av fordon, ålder fordonet och var du bor. Krav

Staten och försäkringsbolaget set ålder och drivrutiner för försäkringar. Vissa försäkringsbolag erbjuder bilförsäkring för tonåringar som har ett körkortstillstånd, men kan kräva att tonåring att vara på samma försäkring som den vuxne som ska övervaka elevens körning. Andra försäkringsbolag kan neka täckning för elever som ännu inte passerat ett körkort test. Statliga ålderskraven för elevens tillstånd varierar från åldern 14 till 17. Kontrollera med din statliga Department of Motor Vehicles om lagarna om minderåriga får bakom ratten.
State Law

Innan du börjar handla för bilförsäkring, ta reda på vad minimum beloppet av försäkring ditt tillstånd kräver. Besök webbplatsen för Edgar Snyder & Associates för en klickbar karta som visar de minimikrav bilförsäkring för varje stat.
Bra Studentrabatter

Vissa försäkringsbolag erbjuda "bra studentrabatter" för tonåringar som får bra betyg. Till exempel erbjuder Esurance en bra studentrabatt för förare som är 25 år gammal eller ung, upprätthålla en 3,0 GPA eller bättre, och inskrivna på heltid på gymnasiet.
Young Driver Course

Med en säker förare kurs kan förbättra en mindre chanser att kvalificera sig för en rabatt på bilförsäkring. Var försiktig med online-körning klasser, i de flesta fall, måste klassen vara ackrediterade för att kvalificera sig för en försäkring rabatt. Till exempel erbjuder National Driver Safety Services California DMV-ackrediterade säker körning kurser för tonåringar. Addera gå försiktigt

Enligt de Centers for Disease Control and Prevention ( CDC), bilolyckor är den ledande dödsorsaken för amerikanska tonåringar. Förare mellan 16 och 19 år gamla är fyra gånger större risk än äldre förare att krascha sina bilar. Tyvärr spelar alkoholen ofta en del i dessa olyckor --- enligt Online Advokat Source, 25 procent av tonåring krascher involverar alkohol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94269.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.