Hur man kan lösa en bilolycka Utan ett försäkringsbolag

Bilolyckor är ofta väldigt dyra, men om du har haft en mycket liten bula eller bara en skråma du kan välja att lösa bilolycka utan medverkan av något försäkringsbolag. Parkering olyckor är en typ av händelse som inte brukar innebära mycket skada och kan utarbetas utan många komplikationer om felet är uppenbart. Du är inte skyldig att anmäla en olycka parkeringsplats till polisen och på de flesta platser, kommer de inte svara på bilolycka i en privat del. Saker du behöver
Personuppgifter
Utropspris Pressmeddelande
Notarius
Visa fler instruktioner
1

samla in information från den vid fel parti, inklusive namn, adress, körkort nummer, registreringsnummer, typ, ålder och färg på bilen och var skadan sitter på fordonet. från två plåtslagerier
2

Begär uppskattningar av reparation och ge dessa till den vid fel parti. Om du inte är väl förtrogen med bilkarosser och löpande kostnader för ommålning eller byte av stötfångare, speglar eller sidopaneler, ska du inte acceptera en kontantavräkning eller en personlig check på scenen.
3

Utkast, underteckna och har notarized ett uttalande som kommer att släppa det vid fel parti från vidare ansvar. Detta uttalande bör omfatta det belopp som överenskommits, betalningsvillkor-klumpsumma eller månadsvis, samt de fullständiga namnen, adresser och underskrifter av båda parter.
4

emot en klump summa summa uppgörelse och använda detta belopp för att reparera din bil, eller har din bil reparerad på din bekostnad och samla månatliga betalningar eller som på annat sätt godkänts av båda parter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94065.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.