Vad Försäkringsbolagen anser en sportbil

Även försäkringsbolag inte nödvändigtvis klassificera sportbilar som sådan när räkna ut ditt bidrag, det finns vissa bil funktioner som kommer att driva upp din försäkring. VIN Klassificeringar
VIN-nummer är nyckeln.

Georgia försäkringsbolag Johnny Pachuta säger att sportbil funktioner kan fastställas i bilens VIN-nummer. Detta är ett serienummer som innehåller bilens historia och specifika egenskaper.
Motorstorlek
Motorstorlek är en bestämd sportbil funktionen.

större motorer gör för snabbare bilar. Sportbilar är snabba bilar, därför förknippas med fler olyckor. Sport bilägare kan räkna med att betala mer för sin försäkring strikt på grund av den här funktionen.
Säkerhetsaspekter
Sportbilar är byggda för snabbhet, inte nödvändigtvis säkerhet.

Sportbilar anses inte extremt säkra bilar. Utformningen och storleken av sportbil är inriktad mer mot kul än praktiska och säkerhet.
Tillägg
trimmad tillägg kan tipsa dig in i sportbil rike .

Du kan ha en vanlig bil som inkluderar ett sportpaket. Tillägget av en turboladdad motor, en spoiler eller en liten förändring från en två dörr till fyra dörrar kan skicka din run-of-the-mill rida i sportbil territorium.
Vanliga missuppfattningar

Färg spelar ingen roll i försäkrings-klassificeringar.

Pachuta säger färgen på din bil inte clinch det som en sportbil. Även den röda färgen förknippas ofta med sportbilar, det på något sätt påverkar klassificeringssystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94092.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.