Vilka rättigheter har jag i en Auto försäkringsskada ?

Dina rättigheter i ett auto försäkringsskada beror på den politik ni har med din försäkringsgivare , den andra partens försäkringsskydd , och fastställandet av fel om något . Lämna in en fordran


på olycksplatsen , utbyta information om försäkring med den andra berörda parten . Polisen kommer att lämna en rapport som du använder för att sedan lämna in en fordran Bilförsäkringar .
Försäkringsgivare

Din auto försäkringsskydd kommer att avgöra dina rättigheter . En försäkring skaderegleraren avgör mängden skador på fordonet . Om du har no-fault försäkring , betalar du en självrisk och din auto försäkring täcker resten av kostnaderna .
Andra parten krav

Om annan part som är fel , kan du lämna in en ansökan med den personens försäkringsbolag . Detta påstående täcker kostnader som inte täcks av ditt försäkringsbolag .
Brist på Bilförsäkringar
p Om din bil är oförsäkrade och den andra parten är fel , kan du lämna in en fordran med den andra partens försäkringsbolag .
motpartens Brist på Bilförsäkringar
p Om motparten saknar Bilförsäkringar , kan du lämna in en ansökan i domstol . < br > Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94059.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.