Hur att ta igen från en bilolycka

I en bilolycka olika skador kan uppstå som inte är alla fysiska. Offer för en bilolycka lider av ett brett utbud av finansiella kostnader, emotionell och mental stress och fysisk smärta och lidande. Återhämta kräver förmåga att hantera varje fråga snabbt och koncist. Ekonomisk återhämtning tar inte bort bördan av en bilolycka, men det kan göra den ekonomiska aspekten mindre besvärlig. Återfå från en bilolycka är inte att ge resultat som bättre omständigheterna i ditt liv före olyckan. Återfå handlar om att föra ditt liv tillbaka till där det var före olyckan. Saker du behöver
Attorney
Bilder på Penna och papper
Mobiltelefon
Visa fler instruktioner
1

Utbilda dig själv om trafiksäkerhet. Statistiken visar att bilbälten räddar liv och minskar personskador i en bilolycka. Underlåtenhet att använda säkerhetsbältet i en bilolycka minskar din lösning rätt med i genomsnitt 5 procent.
2

Skriv ner all information om drivrutiner på olycksplatsen. Hämta nummer registreringsskylt, förarens licensnummer, namn och adress på inblandade personer och registreringsnummer.
3

Rita en snabb skiss på hur olyckan inträffade. Inkludera ställning vittnen. Få vittne identifiering såsom namn, adress och telefonnummer. En neutral vittne kan hjälpa dig att vinna en personskada rättegång.
4

Be om medicinsk hjälp vid olycksplatsen. Underlåtenhet att söka läkarvård för skador minskar avsevärt framtida ersättning. Due diligence i att söka läkarvård kan betyda skillnaden i tusentals dollar för smärta och skador belöning.
5

inte missa ett enda möte för utvärdering av din smärta och lidande. Underlåtenhet att göra schemalagda möten skapar tvivel om den allvarliga skadan.
6

Prata så lite som möjligt för att undvika att säga fel saker. En enkel mis-formuleringen av händelser kan tolkas som ett erkännande av skuld för att ha orsakat bilolycka. Spela alla uttalanden från de inblandade i olyckan. Anteckna dessa uttalanden vid scenen och efter några möten efter olyckan.
7

Solicit en advokat. Förhandla en ersättning uppgörelse kräver finess och skicklighet av en advokat. Betala din advokat kommer att vara en del av förhandlingsprocessen för din ersättning utmärkelse. Ombudet kommer att förhandla om en procentsats av dina vinster.
8

Ta bilder på olycksplatsen innan några plundrare bort alla bilar. Nästan varje mobiltelefon har kamera kapacitet. Om din mobiltelefon inte har kameran kapacitet be ett vittne för att hjälpa dig genom att ta bilder och maila dem till dig.
9

Record all information på en DMV rapport och lämna in rapporten i enlighet med din försäkring företaget. Se till att polisen svarar på olyckan tar bilder av auto skador och märken sladd på vägen. Bilder av personskada kan också ingå i DMV rapport. Kontakta ditt försäkringsbolag så snart som möjligt efter bilolycka
10

. Många försäkringsbolag har en tjänst som gör det möjligt för betänkandet av en olycka omedelbart efter olyckan medan alla fortfarande är på plats.
11

Tala till andras försäkringsbolag endast via din advokat. Försäkringsbolagen kommer att försöka få så mycket information som möjligt från dig innan du kan värva en egen advokat. Allt du säger till försäkringsbolaget är juridiskt bindande och kan påverka någon ersättning utmärkelse du kan ha rätt till.
12

Tänk om förlikningen innan du accepterar det. Ge dina läkare och dig själv tid att lära omfattningen av dina skador. Fortsatt smärta och skador kräver pågående medicinsk behandling, tidiga bosättningar inte täcker framtida lidande. Godkännande av någon snar lösning kräver att du underteckna ett undantag att säga att du inte kommer att söka ytterligare ersättning för framtida smärta i skador som orsakats av denna olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/94006.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.