Hur Fil ett SR22 i Kansas

Syftet med formuläret SR22 varierar från stat till stat. I Kansas, är Form SR22 syftar till att skydda medborgarna från problemförare. Problem förarna är skyldiga att lämna formuläret som bevis på att de bär ansvarsförsäkring. Form SR22 måste lämnas in i Kansas om föraren vägrade att ta ett test andetag analysator, är under obligatoriska försäkringar övervakningar, har dömts för rattfylla eller DWI eller har en licens är indragen på grund av många rörliga kränkningar, eller om en olycka inträffade i som operatören inte har tillräcklig försäkring. Om du är skyldig att lämna Kansas blankett SR22, är det en enkel process. Instruktioner
1

Be för inlämning av blankett SR22 från en auktoriserad försäkringsagent. Auktoriserade försäkringsagenter kan placeras i den lokala telefonkatalogen såsom Gula Sidorna eller on-line på Kansas DMV webbsida.
2

Kontrollera att du uppfyller kraven Kansas statliga minimum. Täckning av $ 25,000 för en person dödas eller skadas, $ 50.000 för två eller flera personer dödats eller skadats och $ 10.000 för skada på egendom krävs. Diskutera med försäkringsagent dessa minimikrav och betala fastställda avgifter till Försäkringskassan.
3

Vänta med att ta emot SR22. Försäkringen agent kommer att kalla in en begäran till det centrala kontoret i Kansas, som sedan kommer att lämna in formuläret elektroniskt med Institutionen för finansiella ansvar Kansas DMV. Du kommer då att få blanketten om den godkänns.
4

Håll SR22 aktuell i minst 36 månader. Din licens kan dras in om formuläret inte förnyas minst 15 dagar före förfallodatum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/94007.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.