Full täckning SR22 Vs. Ansvar

SR-22 försäkring - oftast för hög risk förare - kontrollera att du har tillräcklig försäkring för att täcka en olycka. Stora skillnader finns mellan heltäckande SR-22 och ansvarsförsäkring Bilförsäkringar, dock. Full täckning SR-22 innehåller skydd för människor, fordon och egendom är inblandade i en olycka, medan ansvarsförsäkring täcker endast de skador som du gör för andra och /eller deras egendom. SR-22

En SR-22 arkivering - ett dokument eller elektronisk certifiering som utfärdas av en auto försäkringsbolag - verifierar till staten att du har en försäkring som uppfyller eller överskrider statens minsta ansvar gränser. Staterna kräva en SR-22 för förare som tidigare inblandade i en olycka med någon försäkring eller som har alltför kör kränkningar. Det uppfyller tillståndet i din ekonomiska ansvar i händelse av en olycka, och kan tillåta en suspension på ditt körkort till slut. Om du behöver en SR-22 Certificate of Financial Responsibility, din statens avdelning för motorfordon vanligtvis kommer att meddela dig.
Full täckning

Full täckning SR-22 kan innefatta flera element, förutom ansvar täckning. Medical betalningar täckning hjälper till att betala sjukvårdskostnader - oavsett vem är fel - du, dina passagerare och eventuella familjemedlemmar körning eller ridning i det försäkrade fordonet vid tidpunkten för olyckan. Underinsured /oförsäkrade bilist täckning skyddar dig från förare med lite eller ingen försäkring. Det hjälper också täcka skador på dig eller dina passagerare, samt reparationer och kostnader relaterade till din skadade bil. Kollision täckning hjälper till att betala för fordon reparationer om du är inblandad i en täckt förlust, som varierar från politik, medan stora täckning bidrar till att betala för skador som inte orsakats av en kollision, exempelvis från hagel eller vandalism.


Ansvar

Ansvar täckning, krävs i alla 50 stater enligt Allstate.com, betalar endast för den skada du gör för andra eller egendom i en olycka. SR-22 ansvarsförsäkring har vanligtvis en kroppsskada del och en skada på egendom portion. Den kroppsskada delen omfattar sjukhus, medicinska räkningar, rehab, begravningskostnader och andra utgifter, medan egendomsskador delen kommer att täcka skador eller reparationer till andra fordon eller stadens egendom. Kontrollera med ditt försäkringsbolag agent för den nödvändiga nivån av täckning i ditt tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93992.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.