Hur Switch Bilförsäkringar

Oavsett om det är på grund av tjänsten eller lägre premier, kan det komma en tid när du tycker att det är nödvändigt att byta företag Bilförsäkringar. Detta är en vanlig metod och kan göras enkelt så länge du vet vad du ska göra. Växla auto försäkringsbolag bara bli ett problem om du av misstag glömmer ett steg eller glömmer att följa upp för att bekräfta. Instruktioner
1 täckning

Bind med det nya försäkringsbolaget. Innan du kan växla auto försäkringsbolag, måste du ha en ny politik på plats. Om du avbryter den gamla politiken innan den nya är på plats, kommer du att ha en förfaller i auto försäkringsskydd. Inte bara är det mot statens lag, men du kommer att vara föremål för dryga böter.
2

Kontakta gamla försäkringsbolaget att avbryta täckning. Du kan göra detta via telefon eller skriftlig korrespondens i form av ett e-postmeddelande eller formellt brev. Om du avbryter täckning via telefon, se till att få ett bekräftelsebrev från försäkringsbolaget om att täckningen har raderats på dagen för din förfrågan. Addera 3

Ge det gamla försäkringsbolaget med försäkringsnummer och namnet på det nya försäkringsbolaget. Försäkringsbolagen är skyldiga att rapportera oförsäkrade bilister till Department of Motor Vehicles. För att undvika att rapporteras som ett oförsäkrat drivrutin, måste du tillhandahålla relevant information för att visa att du faktiskt har täckning Bilförsäkringar.
4

Uppföljning för retur bidraget från ditt gamla försäkringsbolag. Om du avbeställer din gamla försäkring på ett annat datum än det förnyas, kommer du att vara på grund en återgång premie. Se till att följa upp för pengarna tack dig. Var dock medveten om att det gamla försäkringsbolaget kan ta ut vad som är känt som en kort-kurs avkastning premie. Med andra ord, istället prorating årspremien och returnera den oanvända delen av premien, kan bolaget tilläggsavgift oanvända bidraget genom att tillämpa en kort-kurs annullering faktor, som kan uppgå till 5 procent eller 10 procent tilläggsavgift.

5

Byt ut de gamla korten försäkringar ID. Om du avbeställer din gamla politik halvårsskiftet, kommer Auto ID-kort visar fortfarande det ursprungliga utgångsdatumet. Se till att avyttra de gamla korten och byta dem med nya ID-kort så snart möjligt. Ofta förare glömmer att byta korten och lämnas dåligt förberedda i händelse av en oväntad bilolycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93857.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.