Hur man försäkra en amerikansk bil när du kör i Europa

Om du är en amerikan som vistas i Europa under en längre tid , kanske du vill överväga att ta bilen med dig . Även kollektivtrafiken i Europa är mycket väl etablerad , kan det bli dyrt om du använder det dagligen eller om du måste hyra bil för att åka på dagsutflykter . Medan din amerikanska försäkringsbolag kan ge stor försäkringsskydd i staterna , denna täckning vanligtvis inte sträcker sig till andra länder . Instruktioner
1

Kolla med någon av följande försäkringsbolag : Geico , Clements och Janette International . När detta skrivs , är de enda amerikanska bil försäkringsbolag som ger internationell täckning bilförsäkring . Du måste också ringa dem på telefon , eftersom deras webbplatser inte ge offerter för internationella försäkringar .
2

Kontakt trafikförsäkringsföreningen utomlands och be dem om en kortsiktig politik . Du måste ha ett europeiskt postadress för att göra detta , så skaffa en PO box , eller använda adressen för en vän eller släkting .
3

kontakta resebyråer , både i USA och i utländska platsen som du reser till . Många resebyråer kan hitta ett företag som kommer att försäkra din bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93843.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.