Vad är Ansvar Car Coverage?

Du måste ha bilförsäkring om du kör en bil i USA ansvar täckning i politiken täcker kostnaderna för den andres kroppsliga skador, fordon och sakskador upp till de gränsvärden som anges i policyn. Det är den minsta försäkringar som krävs för att du ska använda ditt fordon. Din statligt licensierade försäkringsagent eller mäklare kan berätta om dina alternativ och de rättsliga kraven för ditt tillstånd. Kollision

en kollision resultat när bilen gör fysisk kontakt med en annan bil, vilket orsakar skador. Det ansvar täckning gräns tillämpas till reparation eller utbyte av den andra personens skadad bil, den täcker inte din körskador. Om politiken beloppet inte täcker alla skador, är du ansvarig för de återstående kostnaderna.
Property Damage

belopp anges av politiken går mot reparation eller utbyte av den skadade egendomen. Vissa objekt som ofta är inblandade i kollisioner är staket, brevlådor och brandposter. Skador på strukturer, även sådana butiker, kontorsbyggnader och parkeringshus skyddas. Om den politiska gränsen inte täcker skadorna, kan du bli ansvarig för eventuella kvarvarande kostnader för reparation eller utbyte av fastigheten.
Kroppsskada

Den politiska gränsen täcker eventuella kroppsliga skador som den andra föraren och hans passagerare. Sjukvårdskostnader inkluderar den initiala behandlingen av skador och eventuella vård uppföljande vård relaterat till skadorna. Detta omfattar läkarbesök, sjukgymnastik och tjänster inom öppenvården.
Andra täckta kostnader

kroppsskada delen av politiken också kan täcka juridiska försvar avgifter eller fonder för borgen för någon noterat på er politik begränsar den andra förarens inkomstbortfall på grund av medicinska skäl eller rättsliga skyldigheter i samband med olyckan eller begravningskostnader.
Policy

Du kan köpa en politik med delade gränser eller med en enda gräns. Split-limit täckning anger separata mängder av täckning för kroppsskada och skador på fastigheten, medan enkel-limit täckningen är för både kroppsskada och egendomsskada. Till exempel, om du har en gräns split politik på $ 15.000 för kroppsskada och den andra förarens sjukvårdskostnader totalt $ 20.000, är ​​du ansvarig för de resterande $ 5000. Men om din politik har en enda gräns på $ 30,000 och sakskada är mindre än $ 10.000, kommer alla kostnader att täckas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93834.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.