Vad är Basic Car Insurance?

Bil försäkring kan vara ganska förvirrande, men det kan också bli dyrt. Många människor känner inte till vad de har att inkludera på sina försäkringsbolag enligt lag och vad extramaterialet är. Det är smart att förstå vad varje komponent betyder. Kroppsskada ansvar

Kroppsskada ansvar är en del av en grundläggande bilförsäkring. Detta är den del av den politik som skyddar dig från att bli stämd om du är inblandad i en olycka som skadar någon annan.
Personskadeskydd

annan del av grundläggande bilförsäkring är personskador skydd. Det omfattar förlorade löner, kostnader för läkarvård, begravningskostnader och liknande detaljer. Detta sträcker sig till föraren och eventuella passagerare.
Egendomsskador Ansvar

egendomsskador ansvar täcker eventuella skador du göra för en annan persons egendom. Detta inkluderar alla som haft din tillåtelse att köra din bil. Denna täckning omfattar också allt din bil hits, bland andra byggnader, staket etc.
Collision

Collision täcker dig om du är inblandad i en olycka med en annan bil. Du har möjlighet att bestämma storleken på din självrisk med denna del av politiken. En högre självrisk ger en lägre premie och en lägre självrisk erbjuder en högre premie. Kollisioner är täckta oavsett fel. Addera Omfattande

Omfattande täckning ersätter för stöld, brand, hagel, översvämningar, jordbävningar och vandalism. Du kan välja din självrisk med denna del också, vilket kommer att återspegla i dina premier.
Oförsäkrade och underinsured bilist täckning

oförsäkrade och underinsured bilist täckning kommer att täcka dig i Om du befinner dig i en olycka med någon som inte har Bilförsäkringar. Underinsured täckning betalar för din förlust när den andra föraren inte har tillräcklig försäkring för att täcka dina förluster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93820.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.