Hur Pimp Out My Honda Civic

Anpassade bilar är populära bland bil fanatiker, särskilt de som vill anpassa och modifiera sin bil för att göra det sticker ut. "Pimped ut" bilar har gjorts känd av populära tv-program som "Pimp My Ride" serie på MTV. Praktiskt taget varje bil kan modifieras i en specialiserad bil garage. Honda Civic har en mycket flexibel form, vilket gör att den lätt kan anpassas för att passa alla smaker. Saker du behöver
Honda Civic
Honda Civic bodykit
Lättmetallfälgar
erfaren mekaniker
Visa fler instruktioner
1

Fråga en erfaren mekaniker att uppgradera fjädring. Installera en styvare uppsättning sänkningsfjädrar att sänka bilens tyngdpunkt. Stötarna måste förstyvas för att klara den lägsta bygghöjden. Detta kommer att förbättra hanteringen av bilen.
2

Instruera mekaniker att lägga ett kit uretan kropp. Ett bodykit, annars känd som en aero kit, har bitar som förbättrar bilens aerodynamik. Majoriteten av Honda Civic organ kit är gjorda av glasfiber, men uretan är ljusare och ser mer elegant. Beroende på din budget, kan bitar appliceras på främre spoiler och grill, sidokjolar, diffusor bak spoiler och en bakre vinge.
3

Anpassa kroppen färg med en kromad glasyr eller desperata-mönstrad färg för att anpassa kroppen. Om du inte har utrustning för att spraya-måla bilen själv, ta den till en body spray garage och visa dem bilder av motiv som du gillar.
4

Anpassa interiören genom att installera en oversize aluminium växelspaksknopp och matchande omslag pedal. Matcha färgen på dessa bitar för att färgen på kroppen konst. Alternativt kan du använda krom, som ser bra ut med alla färger.
5

Köp fälgar med samma bredd som de stock hjulen. Om du köper en större lättmetallfälg, se till att hjulet har samma backsteg för att möjliggöra lika avstånd från bromsoket och fjädring del. Om du inte känner dig säker att installera modifierade hjulen själv, be en mekaniker att installera dem i garaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92042.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.