Hur sänka fjädringen på en 2002 Mustang

I 2002 års Ford Mustang utnyttjar fjädring spiralfjäder i alla fyra hörnen, vilket gör det bästa alternativet för att sänka upphävandet av Mustang en uppsättning av fyra progressiva klassens sänkningsfjädrar. Använd progressiv ränta fjädrar för att förhindra sänkt bilen bottna på gupp när suspensionen är helt komprimerad. Processen att installera fjädrarna är relativt enkelt förutsatt att du har rätt verktyg för att göra jobbet. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
rörtång
3/8-tums enhet socket uppsättning
progressiv ränta sänkning våren kit
Fjäderkompressor

Visa fler instruktioner
Montera bakre Skruvfjädrar
1

Palla upp bilen och stödja underredet med pallbockar. Använd rörtång att ta bort hjulen och däck från både fram-och baksidan av bilen.
2

Placera domkraften under bakaxeln i bilen för att stödja den på den sida som du arbetar. Tryck ihop fjädern några inches genom att höja uttaget, och sedan installera fjäderspännare på våren, som ligger mot framsidan av bilen. Dra ner på våren kompressorns bultar med hylsnyckel. Leta reda på och ta bort bultarna och flikar som fixerar den bakre fjädern på sina monteringsplattor på både toppen och botten av våren.
3

Packa domkraften långsamt att sänka axeln och gratis suspensionen våren från sin bostad. Ta bort fjädern och lossa verktyget våren kompressorn långsamt för att undvika våren explosivt dekomprimering, och sedan installera fjäderspännare på Mustang sänka våren. Sätt fjädern på våren monteringsplatta, sedan jack upp axeln igen tätt fjädern på plats. Sätt tillbaka skruvarna och våren kvarhållningsflikar bort i föregående steg, ta sedan bort verktyget våren kompressorn och sänk axeln. Upprepa samma process på motsatt bakhjul Mustang.
Installera Framfjädring Sänkningsfjädrar
4

Placera domkraften under främre nedre länkarmen av förarens sida av bilen. Den nedre styrarm är placerad precis under bromsskivan, och förbinder spindeln och navaggregatet på ramen tillsammans med de övre bärarmarna, som är monterad omedelbart ovanför och bakom skivbroms. Du kommer att se upphängningsfjädern monterad precis bakom och mot passagerarutrymmet i hjulhuset.
5

Höj domkraften några inches för att komprimera fjädern, sedan installera verktyget våren kompressorn på våren och Dra verktyget för att hålla fjädern. Unbolt flikarna fjäderhållare från suspensionen vid toppen och botten av fjädern, sedan sänka domkraften att sänka fjädringen och fri våren.
6

Dra våren ut inifrån hjulhuset och sedan använda hylsnyckel för att lossa och ta bort verktyget våren kompressorn från aktiemarknaden våren. Montera fjädern kompressorn på ersättare sänka våren, sedan placera den i lager våren position i hjulhuset. Höj domkraften till tätt fjädern på plats. Byt monteringsflikarna och bultar för att fästa fjädern på plats, släpp sedan vårens spänningen genom att ta bort verktyget våren kompressorn. Byt ut däcket på bilen och sedan upprepa processen på andra sidan av bilen.
7

Sänk bilen av domkraften står och trycker ner varje hörn av bilen kropp flera gånger, studsande suspensionen att vara säker på att fjädrarna sitter korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92263.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.