Hur man tar bort Pinstriping Mess Ups

Messing upp är en oundviklig del av inlärningsprocessen, men i pinstriping, har även mästarna varit kända för att röra upp från tid till annan. Den viktigaste delen av att fastställa en dålig pinstripe är inte blir frustrerad över det. Genom att flytta snabbt och ta bort färgen innan den torkar, kan du lätt undvika att behöva ta bort hela kritstreck design, oavsett hur illa du trasslat till. Även efter det att färgen har torkat, du fortfarande har alternativ för att ta bort trasslat upp rand, du måste bara vara mer försiktig om det. Saker du behöver
ren trasa
Rakblad
Mild lack tunnare
Rubbing
Visa fler instruktioner
1

Torka bort dåligt tillämpade pinstripe med en ren trasa så snart du har tillämpat det. Om färgen droppas på ytan, kommer omedelbart att torka bort det lämnar ingen färg på ytan. Den tid du har att göra detta är så lite som 30 sekunder, så arbeta snabbt.
2

Torka kritstreck med en trasa och en klick thinner om kritstreck färgen har varit på ytan för mer än tre till fyra minuter. En liten mängd thinner skadar inte klar topplack som du pinstriping, men du måste vara försiktig, eftersom det kommer att mjukna klarlack eller måla något. Torka den sedan torka bort det så snabbt som möjligt för att undvika skador.
3

Skrapa kritstreck färg från ytan på vilken den appliceras med kanten av ett rakblad som hölls vinkelrätt till ytan av fordonet om kritstreck färgen har redan torkat eller är mestadels torrt. Kanten av rakhyveln kommer skrapa smidigt, avlägsna kritstreck samt en liten rakning av pälsen under. Detta är oundvikligt. När du har skrapat kritstreck off, polera området med en ren trasa och polering förening att återställa glans till färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92354.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.