Hur man målar hjulsidor

Det finns ett stort utbud av omslag fordon hjul stilar att välja mellan. Hjulsida är typiskt tillverkade av lätt aluminium och är i allmänhet en metallisk färg vid köp. Bil entusiaster paint hjulsidor i en färg som matchar färgen jobbet på fordonet eller i en kontrasterande färg. Det är viktigt att förbereda ytan ordentligt innan målning så färgen fastnar på täcket och bli långvarig, utan chips eller fjällning. Saker du behöver
skruvmejsel
hjulrenöring handdukar
Shop
Fine sandpapper
Wheel primer
Wheel måla
Wheel klarlack
Visa mer Instruktioner
1

Placera en liten platt skruvmejsel under kanten på en hjulsida att bända bort det. Skjut skruvmejseln runt hjulet tills det är löst. Dra hjulet cove rakt av bilen. Upprepa proceduren för de ytterligare tre hjulsida.
2

Spray hjulrenöring på hjulsidor. Torka renare i cirkulära rörelser för att grundligt rengöra varje locket och ta bort all smuts och skräp.
3

Torka överskottet renare ut med butiken handdukar.
4

Sand varje hjul skal med fint slippapper, som täcker alla områden på utsidan. Slipningen kommer att tillåta primer att hålla sig till metallen.
5

Torka överblivna små partiklar av metall från ratten täcker med butik handdukar.
6

Placera hjulsidor på en plan yta med tidningen under dem för att skydda arbetsbordet eller uppfarten.
7

Spray hjul primer på varje hjul skal. Använd långa, långsamma drag, trycka ned locket med varje pass, något överlappande den tidigare för full täckning. Låt primern torka ordentligt.
8

Spray ett lager av hjul färg på hjulsidor på samma sätt som primer. Låt det första skiktet torka helt och tillsätt ytterligare skikt om det är nödvändigt för att erhålla djup färg önskas. Låt varje lager färg torka innan du lägger en annan. Låt det sista lager färg torka.
9

Spray 02:59 rockar tydliga hjul lack på hjulsidor. Låt varje lager torka innan du lägger till en annan päls. Vänta 24 timmar innan du byter hjulet täcker på bilen.
10

Placera varje hjul locket på hjulet och passa däckets spindeln genom hålet i varje fodral. Tryck fast på bilen på alla sidor, arbetar runt i en cirkel för att säkra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91842.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.