Hur man stämmer en Hyundai Tucson

Hyundai Tucson är en kompakt crossover sport utility vehicle först släpptes 2004. Den har en mycket utilitaristisk 5-dörrars design med ett urval av två-hjulsdrift eller - för den ultimata i alla väder dragkraft - fyrhjulsdrift, anställa en sofistikerad Borg-Warner variabelt vridmoment systemet. Slå basen Tucson är en relativt liten 2,0-liters rak fyrcylindrig motor som ger 140 hästkrafter. En uppgraderad V-6 motor finns också, vilket ger betydligt mer effekt och vridmoment. Båda modellerna kan anpassas med en rad eftermarknaden uppgraderingar för att förbättra inte bara motoreffekt, men också övergripande fordonets prestanda. Saker du behöver Review, gratis flow avgassystem
Luftintag
ECU tuning
Coil-over kit
Wheel uppgradering
Visa fler instruktioner
1

Byt filtret lager luften med en återanvändbar högt flöde enhet. Detta kommer att skicka en högre volym av luft i motorn, vilket möjliggör en något magrare luft /bränsleblandning, vilket skapar mer makt vid alla varvtal.
2

Installera ett fritt flöde avgassystem med större diameter rör och en sportljuddämpare. Detta minskar mottrycket och maximerar vridmomentet hela effektklass.
3

Re-tune fabriken motorstyrenheten med en egen karta för dina specifika modifieringar. Förutom att optimera timing och kurvor bränsle, kan red-line och skift poäng höjas för att förbättra accelerationen.
4

Installera en uppsättning justerbara coil-over stötdämpare för att höja eller sänka höjden fordon rida, och möjliggöra chassiavstämning (fasthet och inställningar rebound). Detta kommer att ytterligare öka terrängegenskaper, och avsevärt förbättra greppet på hårdgjorda ytor.
5

Byt hjulen lager fabrik med eftermarknaden fälgar och däck. Inte bara kommer detta att ge din Tucson ett unikt anpassat utseende, men det kommer också att förbättra fordonets högsta avslut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92246.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.