Hur gör jag en Hot Rod Subaru Legacy?

Subaru Legacy, särskilt i Outback trim paket, är ett fordon betydligt mer anpassningsbar till terrängen än många kanske ge kredit för. Hot-rod en Subaru Legacy, samtidigt utmanande att hitta uppgraderade delar till, kan göras, vilket gör denna kraftfulla medelstor bil mer mångsidig än någonsin samtidigt som den kan bogsera barnen till skolan måndag till fredag. Saker du behöver
Subaru Legacy /Outback lift kit
3/8-tums enhet socket som
All-terrain däck installerade på lager Legacy hjul
Automotive jack
Jack står
rörtång
Wrench
WRX-stil turbo med intercooler
Visa fler instruktioner
1

Hissa upp bilen med en domkraft och stödja ramen på pallbockar. Installera ett kit suspension lift på Legacy höja sin hållning mellan 3 och 5 inches från marken, vilket ger ytterligare spelrum inte bara för off-road körning men också att hjälpa klara större diameter, off-road däck när de installeras på hjulen lager Legacy .
2

Installera off-road däck monterade på hjulen stock Legacy, sedan sänka bilen till marken och kontrollera att däcken inte skaver mot det inre hjulhuset eller gnugga ramen för bilen när hjulet vrids.
3

Öppna huven på bilen och koppla den negativa batteripolen med en skiftnyckel. Om Legacy ursprungligen utrustad med turbo, sedan installera en WRX-stil turbo är bara en fråga om unbolting beståndet turbo bostäder och bultning i utbyte. Om bilen inte var utrustad med en turbo från fabrik, köpa en adapter kit för användning med Subaru-motorer att korrekt slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92253.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.