Hur man använder en Tricolor Måla med färgspruta

Multidimensional färg, eller tricolor färg, används på fordon för att ge färgen effekten av skiftande färger som betraktaren rör sig runt fordonet. Inte bara är tricolor färger svåra att tillämpa, särskilt utan hjälp av en professionell måla monter, men de är också extremt dyrt. Tillämpning av tricolor färg bör inte utföras av någon som har aldrig målat en bil innan. Saker du behöver
Gray fordonsindustrin instegsskydd pads Review, Professional atmosfäriskt slutna lackboxen
Färgsprutpistol
Visa fler instruktioner
1

Prep fordonet för färg genom att rengöra den ordentligt sedan repning det med en grå instegsskydd pad. Rulla in den i lackboxen. Försegla dörren bakom dig och slå på den cirkulerande luften ventilationssystemet.
2

Häll baslack i pistolen genom en färg sil, försegla locket på pistolen, sedan tillämpa baslack till fordonet. Basen pälsfärg beror på valet av övergripande färger. Vissa färgtillverkare använder en svart baslack, medan andra använder silver eller ens nyanser av rött, blått eller grönt. Låt baslack torka innan mitten av pälsen.
3

Fyll pistolen med färgskiftande mid-coat. Detta är en halvtransparent färgbeläggning som visuellt reagerar med basbeläggningen i solljus, att reflektera ljus för att producera den önskade färgskiftningen. Detta är en tvåstegs färgskiftning. Applicera två lätta strykningar första mid-pälsfärg till fordonet över baslack.
4

Fyll pistolen med den andra mid-pälsfärg och gälla för fordonet så snart den första mid-päls har blivit klibbig nog att röra utan att lämna fingeravtryck. Applicera två lager av den andra mid-pälsfärg. Ytterligare mid-pälsfärger lägger för mycket övergripande färgtjocklek på fordonet, vilket gör den känslig för att måla sprickor och lägg inte nämnvärt till färgskiftande effekt.
5

Ansök fordonsindustrin klarlack på fordonet som du skulle efter en vanlig lack. Den färgskiftning blir inte uppenbara förrän fordonet har slipat och poleras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92301.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.