Hur man använder Paint Metal Flake

metallflinga färg används ofta i bil målning, både inom eftermarknaden anpassade målning samt originalutrustning färg från fordonstillverkaren. Besprutning måla metallflinga kräver en speciell teknik för att förhindra att flingorna suspenderade i färgen från liggande platt på den målade panelen. Detta ger den färdiga produkten uppkomsten av oönskade linjer och fläckar i färgen. Saker du behöver
Färgsprutpistol
Luftkompressor
Air linjer
Visa fler instruktioner
1

Blanda färgen noggrant, och sedan hälla det i sprutpistolen s färgbehållare. Detta är den stor kopp på toppen av sprutpistolen. Anslut luftledningen tillförs sprutpistolen luftintag montering som leder från luftkompressorn. Slå i färgen pistolen lufttrycket till 20 pounds per square inch och spraymönstret du önskar.
2

Applicera två lager av metalliclack på bilen. Låt färgen please upp i fem minuter mellan lagren, men låt det inte torka helt.
3

Vrid upp lufttrycket på pistolen med 1/4 varv. Detta kommer att ge en bredare ström av färg som blåser den metalliska flaga i mer varierande riktningar. Den flinga fastnar på mycket övre ytan av färgen, i stället för att fastställas i ett tjockt lager av vätska.
4

Spray slutlig färgskikt måfå, med färgen böljande i moln över fordonet. Se till att täcka hela ytan av fordonet, när du står tillbaka lite längre än du skulle måla i rader. Arbeta snabbt och tömma resten av färgen i färgen pistolen på ytan av fordonet.
5

Ansök tydlig täckfärg, och låt torka i ett par dagar.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92302.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.