Hur man installerar Nitrous på en Civic

Lustgas läggas till Honda Samhällskunskap signifikant ökar den kraft du har till ditt förfogande för racing. På grund av antalet Honda Civic tuning entusiaster där ute, flera företag producerar lustgas kit för Samhällskunskap som installerar på bara några timmar med grundläggande handverktyg. Det bör dock noteras, är att lustgas olagligt för gatbruk. I många stater i själva verket måste du koppla bort flaskan från slangarna som helst din bil är på väg. Saker du behöver
1/4-tums enhet socket uppsättning
Skruvmejslar
Civic lustgas kit
Visa fler instruktioner
1

Köp ett lustgas kit som är särskilt utformade för att fungera med antingen Civic s 1,6 eller 1,8 liters motor. Storleken på motorn avgör kit som du installerar på din bil.
2

Montera lustgas flaska i bakluckan på bilen med hjälp av hårdvara som medföljer satsen. Installera inte flaskor i kupén på bilen på grund av risken för brand och explosion.
3

Dra flätade lustgas linje från flaskan till fronten av bilen. Det är bra att borra ett hål i botten av din bils bagageutrymme golv att dirigera linje längs pinchweld precis under bilens dörr. Den lustgas kit kommer att innehålla kopplingar att montera denna linje så att den stöds under bilen.
4

Installera lustgas spridare på motorn. Beroende på typ av lustgas kit du har valt, kan det vara så enkelt som att borra ett hål i Civic luftintag kanal, eller så komplicerat som att installera speciella bränsle skenor. Följ instruktionerna som medföljer satsen för din specifika år Civic, bilens motor storlek och den specifika typ av lustgas kit du installerar.
5

Montera lustgas injektionsenheten på brandväggen i Civic hjälp anslutningarna medföljer lustgas kit. När detta är installerat, kommer du att kunna fästa slangen du körde under bilen från flaskan till injektionsenheten.
6

Montera lustgas aktiveringskontakten i bilen. Det finns två typer av växlar som du kan utnyttja. Det finns "on demand"-switchar monterade på din ratt eller i närheten av bilens shifter, och det finns växlar som är monterade på bilens gasreglage koppling som aktiveras när du trycker på gaspedalen hela vägen till golvet. Följ instruktionerna för att installera någon av dessa växlar i Civic, beroende på vilken typ av strömbrytare du väljer.
7

Route de elektriska ledningarna från brytaren till lustgas injektion enheten. Kommer ut ur injektionen enheten finns ytterligare ledningar. Strömkabeln är installerad i bilens säkringsplint, medan jordkabeln är fäst vid en ram marken. Instruktionerna som medföljer kitet kommer att specificera exakt där du måste placera dessa för korrekt drift av lustgas systemet. När du har installerat dem, är systemet redo att användas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92375.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.