Vilka är fördelarna med att sänka en pickup?

Sänkning på något sätt är i första hand betraktas som en övning i estetik, men den tankegång är att spänna kärran framför hästen. Sänkning kom på modet för dess prestanda fördelar, och var känd för sitt utseende värde efteråt. Sänkning en pickup
lastbilar

Pickup av naturen har högre mark frigång än bilar, vilket innebär en försämring fördelar ut av en bil kommer att vara exponentiellt större när den appliceras på en lastbil.

Center of Gravity

Sänkning ett fordons chassi flyttar tyngdpunkten närmare marken. Detta kan ge utdelning i minskad krängning /dyk, vilket innebär bättre hantering och bromsning.
Frontal Area

större ett objekt är, desto mer luft den måste driva ur vägen för att flytta. Flytta en Chevy S-10, Ford Ranger eller annan lastbil närmare marken kommer att drastiskt minska sitt luftmotstånd för bättre bränsleekonomi, toppfart och snabb acceleration.
Stabilitet i hög hastighet

Airflow passerar över någonsin tum av ett fordon, inklusive komponent-laden underrede. Minska luftflödet under en truck genom sänkning innebär mindre högt tryck byggs upp (hiss) i hög hastighet, och större stabilitet över 50 mph.
Ingress /avstigning

Fast det kan verkar alltför uppenbart att nämna, många av de "vertikalt utmanade" ha problem med att ange eller lämnar ens ett lager-höjd lastbil med någon nåd. Sänkning kan bespara dig eller din partner en pinsam tabbe på gas pump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91725.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.