Vad är Twin Tail Rör för?

Även avgassystemet är en nödvändig komponent för driften av ett fordon och säkerheten för de åkande, lätt kan ignoreras. Men vissa fordonens avgasrör, annars känd som slutrör, ropa att märkas. Medan många fordon på vägen har bara ett avgasrör, andra rulla på vägen med dubbla, eller ännu fler, slutrör. Air Pump

En förbränningsmotor är en luftpump som skapar makt genom att ta in luft och blanda luft med bränsle i rätt förhållande. Efter detta kommer bränslet och luftblandningen bränns, och de avgasprodukterna skjuts ut av motorn. Ju mer luft och bränsle i motorn rör sig genom denna process, desto mer ström den producerar.
Ökad effekt

korrekta avgassystemet hjälper motorn driva mer luft genom det . Genom att tillhandahålla två svans rör som utlopp för bilavgaser i stället för en, kan mer luft röra sig effektivt genom motorn eftersom den har ett tydligare sätt att avsluta. För att vara riktigt effektiv måste denna ökade luftflödet tillsammans med ökad bränsleflöde att hålla förhållandet mellan bränsle och luft på optimal nivå.
Bättre Utseende

Ett fordon kan se bättre med dubbla slutrör. Vissa fordon ser ur balans med en enda avgasrör, särskilt när de har avgasrör baktill på fordonet. Twin slutrör kan ge en bättre visuell balans och upprätthålla symmetri mellan de vänstra och högra sidorna av fordonet.
Cooler drifttemperatur

avgasmottryck i motorn kan resultera i en ökad värmeutveckling. Upp till 40 procent av värmeenergin som produceras av en motor drivs ut genom avgasröret, så ökar avgasflödet innebär att motorn eliminerar sin värme mer effektivt, vilket resulterar i svalare temperaturer.
Bättre ljud

Medan många människor vill att deras fordon att vara så tyst som möjligt, vissa föredrar den hesa ljud som kan komma från egna avgaser. Twin slutrör kan skapa en stereo-typ effekt och väsentligt förändra avgaserna från fordonet.
Sanna Dual Systems

Några av fördelarna med dubbla slutrör är ökat med en sann dubbelt avgassystem. Detta är ett system som har två avgasutlopp direkt från motorn till den bakre delen av fordonet. Vissa fordon med dubbla slutrör har ett enda avgassystem utan tillåta två avgasrör för att lämna ljuddämparen. Även om detta har vissa fördelar, kan det förbättra inte prestandan av fordonet i huvudsak som en sann, konstruerad dubbla systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91618.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.